Co vám předpovídá velký JARNÍ horoskop na rok 2020: Blíženci se projedou na kolotoči smyslných rozkoší, Panny sklátí deprese a smutek.

4313
Sdílejte

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Raci jsou rádi v kruhu rodinném. Případné problémy řešte s chladnou hlavou a moudře. Jdete dopředu, a to je dobře. Na háku máte i své emoce. Ovšem tak dobře, jak to zvládáte doma, to nebude v zaměstnání. Obtížná situace navodí nepříliš ideální vztahy.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou na jaře citově strádat. Jsou to děti slunce a to jarní se jim zdá příliš slabé. Chybí jim společnost a přátelé, které v současné době prakticky nevidí. Nenacházejí sílu radovat se z maličkostí. V dubnu začnou i zadaní pokukovat po někom jiném, nevěra je na spadnutí. Zvládnete to pouze s pomocí svých přátel, kteří vám budou doslova viset na telefonu, aby vám pomohli aspoň teplým lidským slovem.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny rozhodně neprožijí jaro, jako radostné období. Jsou v depresi a frustrované, zabývají se zbytečnými malichernostmi. Jednoduše otravují své okolí. V zaměstnání si povedou o něco lépe. Uvědomte si, milé Panny, že za své problémy si můžete samy a přestaňte do své deprese stahovat i ostatní. Ti se vám navíc snaží pomoci, tak toho využijte.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy se zjara mohou spolehnout plně na svou intuici. I přes omezenou možnost navštěvovat zaměstnání dosáhnete vysněného cíle. Nikoli však pouze svou pílí, ale s dopomocí někoho, od něhož byste to nečekali. Dařit se vám bude i v lásce. Čeká vás zajímavá budoucnost.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Štíři, vy se nenechte mýlit proměnlivostí nálad i pracovního zaměření. Čekají vás příjemné chvíle s vaším protějškem a zároveň se ocitnete ve finanční tísni. Tak trochu to plyne ze současné virové situace. Zaměřte se na to, jak vyřešit nastalé nepříjemnosti. Pomoc najdete u svého partnera i přátel. Těšte se na květen – měsíc lásky. Přinese velmi pozitivní změny.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Pro Střelce znamená jaro mnoho změn. Budou to změny příjemné a plné zábavy. Jen pozor na to, abyste vedle sebe měli správného člověka. Finanční situace se výrazně zlepší. Ve vztahu máte okurkovou sezonu, ale nebojte. I přes menší trable se rychle a úspěšně přenesete.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články