Tajný recept pana hospodského na marinovanou cibuli. Tato pochoutka se hodí nejenom k masu.

3032
Sdílejte

Tato na první pohled obyčejná zelenina může mít zajímavé využití a to jako marinovaná.A hlavní je že se hodí k mnoha věcem. Třeba k masu, stejně jako do salátů, ale i do sendvičů.Také je cibule velmi zdravá, takže prospívá i vašemu tělu. Marinovaná cibule vás zaujme i svou jednoduchostí.

Budete potřebovat jen 3 ingredience a to jsou :

500 g červené cibule
250 ml vinného octa
140 g cukru

Nejen červená cibule

Tento recept je s využitím červené cibule, ale pokud ji doma nemáte, tak můžete použít i tu žlutou a nebo bílou. A pokud jste kreativní,tak můžete použít všechny tři najednou.

Cibuli si nakrájejte

Nejprve si cibuli oloupejte.Pak překrojte na polovinu a následně začněte krájet půl- kolečka, pokud možno tenká.Ty poté rozeberete na jednotlivé vrstvy a vložíte do misky.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články