Co vám předpovídá velký JARNÍ horoskop na rok 2020: Blíženci se projedou na kolotoči smyslných rozkoší, Panny sklátí deprese a smutek.

4313
Sdílejte

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi chtějí změnu. Jaro pro ně znamená zrození nového života a i oni chtějí něco nového. Pozor na to, abyste se nerozešli se svým partnerem. Budete roztěkaní, začnete naráz spoustu věcí, ale nic nedokončíte. Chcete stále budovat, ale pamatujte, že kámen, který se stále valí, nikdy voda neomele.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáře čeká výbuch milostné vášně. Možná za to může současná situace. Máte dost odvahy na nové sexuální polohy a chcete odhalit i další tajemství intimní sféry. Váš partner bude ze začátku opatrný, ale vy ho vtáhnete do víru vášně.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby využijí tohoto období k získání nových vědomostí. Nebudete se však věnovat pouze sebevzdělávání, ale i milostnému a rodinnému životu. V zaměstnání to bude spíše stagnovat. Jedinou překážkou vám bude některý z kolegů, který nesdílí vaše názory.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články