Speciální horoskop: Jak byste měli jíst, aby kila šla navždy pryč? Každé znamení hubne jinak !

8579
Sdílejte

Připravili jsme pro vás speciální horoskop, který vám prozradí, jak byste měli jíst, abyste efektivně zhubli. Každé znamení má totiž jiný metabolismus, a dokud takový Beran „spálí“ skoro všechno, Panny přiberou i z vody.

Beran 21. 3. – 20. 4.

Jste stále v pohybu, a když se zaměříte na nějaký cíl, není té síly, která by vás zastavila. Jelikož máte pevnou vůli, dodržovat dietní pravidla je pro vás snazší než pro jiné znamení. Váš spojenec číslo jeden by měly být uhlohydráty. Určitě si je neodpírejte, když se snažíte zhubnout. Stačí si dávat pozor na množství a přílohy.

Silné stránky: Patříte mezi akční ženy, které neposedí, a proto je pro vás spalování kalorií přirozené. Na hubnutí nepotřebujete drsné restriktivní diety.

Slabé stránky: Jste impulzivní a jednáte velmi spontánně, proto občas lehce podlehnete pokušením ve formě pamlsků.

Nejlepší jídla: libové červené maso, buřičů, mořská pražma, rýže, mrkev, pórek, rajčata, grapefruit, nízkokalorický jogurt

Horoskop pokračuje na další straně

Býk 21. 4. – 20. 5.

Ženy narozené ve znamení Býka jsou gurmánky. Umíte si užívat vše, co život nabízí, a dietovanie není nic pro vás, protože to znamená vzdát se velké části životních radostí. Máme pro vás dobrou radu: dopřejte si bohaté snídaně se vším, co máte ráda, a pak se snažte vyhýbat pamlskům během dne.

Silné stránky: Pokud se již rozhodnete hubnout, většinou na to jdete s rozvahou, pomalu a udržitelně, což je skvělé, protože vám nehrozí jojo efekt.

Slabé stránky: Kalorie nespálí snadno. Pokud už potřebujete zhubnout, musíte být důsledná. Předtím než začnete, zkontrolujte, zda máte dostatečnou motivaci, jinak to nemá cenu.

Nejlepší jídla: králičí a kuřecí maso, květák, špenát, salát, zelená fazole, libové ryby, jahody a ananas

Horoskop pokračuje na další straně

Blíženci 21. 5. – 21. 6.

Ženy Blíženci zbožňují objevování nových věcí v životě i na talíři. Pokud se rozhodnete pro dietu, zkuste si vybrat takovou, která vás nebude příliš znechucovat a při které můžete zkoušet nové recepty. Během dietování si dopřejte malé prohřešky – dát si občas zmrzlinu či hořkou čokoládu je povoleno a povzbudí vás to, abyste pokračovali.

Silné stránky: Rada objevujete nové věci, proto nemáte problém experimentovat s netradičními potravinami a novými chutěmi. Vybíráte si opravdu kvalitní a čerstvé produkty.

Slabé stránky: Do diety se pouštíte s velkým nasazením, ale to vám vydrží jen pár dní a pak máte tendenci polevit.

Nejlepší jídla: kuřecí maso, bílé ryby, luštěniny, broskve, grapefruity, bílý sýr

Horoskop pokračuje na další straně

Rak 22. 6. – 22. 7.

Račice rady sní i za bílého dne, ale nechybí jim pevná vůle a většinou uspějí v každé dietě. Vždy mějte po ruce láhev vody -dostatečná hydratace urychluje metabolismus a vylučování toxinů. Snažte se omezit mastné a sladká jídla a zejména se zbavte zlozvyku, že večer mlsáte.

Silné stránky: Vaše odhodlání a touha uspět při hubnutí jsou silné. Baví vás vaření a příprava jídel, což je skvělé.

Slabé stránky: Vaší slabostí jsou tradiční jídla – brambory, pečené kuřátko, občas i řízky a perkelt. Těchto jídel se vzdáváte jen těžko, ale při dietě to jinak nepůjde.

Nejlepší jídla: buřičů, červená řepa, mrkev, sójové klíčky, lilek, mango, banány, pomeranče

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články