Velký HOROSKOP pro rok 2022 : Přicházejí velké změny a lepší časy !

1977
Sdílejte

Rok 2021 pokračoval v duchu pandemie koronaviru, přičemž pro mnohé nebyl jednoduchý. Mnohé rodiny pocítily sílu onemocnění COVID-19 nebo přísná opatření. Většina z nich tak doufá, že rok 2022 bude o něco radostnější. Co nás tedy čeká a nemine v novém roce? Známe odpověď!

BERAN
Lidí ve znamení berana čeká rok plný překvapení, která naruší jejich velké plány. Přestože rok 2021 přinesl nějaké starosti, v lednu 2022 se mnohé z problémů vyřeší. Mohou očekávat nejednu výzvu, přičemž většinu z nich s hrdostí zvládnou. Pro ty, kdo jsou ochotni riskovat, se může do cesty zaplést snaha získat velkou sumu peněz. Lehce získané peníze však mohou také rychle odejít. Zamyslete se nad svými náklady a zapomeňte na luxus.

BÝK
Právě rok 2022 bude definovat, jak bude vypadat jejich budoucnost. Bude však nutné soustředit se na několik důležitých priorit a ostatním nevěnovat tolik energie. Je zároveň zásadní si každou pracovní nabídku řádně promyslet a zvážit její plusy i minusy. Buďte připraveni na intriky mezi kolegy, protože se stanete objektem mnoha pomluv. Lidé narození ve znamení Býka nebudou nadšeni ze všech změn, ale později je přivítají.

BLÍŽENCI
Připravte se na rok plný úspěchů a následných rychlých pádů. Určitě vás však potěšíme informací, že nejtěžší měsíce budou na začátku roku, konkrétně od ledna do dubna. Pokud to nevzdáte a setrváte, čeká vás mnohem více zábavy a relaxace. Pozor na vztahy v rodině či partnerský vztah, dávejte milovaným lidem častěji najevo, jak moc jsou pro vás důležití. Potěšte je výletem či jen dobrým koláčem. I když to neradi slyšíte, přišel čas na pravidelný pohyb, protože se začínají ozývat bolesti zad z častého lenošení.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

5 NEJNEBEZPEČNĚJŠÍCH dní v březnu, během kterých by si měla všechna znamení dávat pozor…

Další články