Velký HOROSKOP pro rok 2022 : Přicházejí velké změny a lepší časy !

2020
Sdílejte

STŘELEC
V roce 2022 budou úspěchy i neúspěchy překvapivě vyrovnané. Střelci byli zvyklí na radostné události, které jim v budoucnu pomohly, ale tentokrát to nepůjde až tak snadno. Mnohé zkušenosti však získají právě zakopnutími a později zvládnou přicházející problémy s přehledem. Je důležité, aby se nenechali vyprovokovat a nedělali rozhodnutí pod tlakem. Ve vztahu trošku povolte uzdu a dejte svému partnerovi větší svobodu, odmění se vám romantickými gesty a dovolenou.

Pokračování na další straně

KOZOROH
Lidé ve znamení Kozoroha budou mít úspěšný rok, protože jim štěstí půjde vstříc. Musí se tak připravit na závist ze strany kolegů i přátel. Je nutné očekávat podraz, který je může pořád zabolet po finanční stránce. Bude se jim však dařit ve všem, na co sáhnou. Něco získají vlastním úsilím, ale s jinými věcmi jim pomůže osud. Je však nutné si uvědomit, že vděčnost a pokora jsou v životě mimořádně důležité. Může se jim to v budoucnu vymstít.

VODNÁŘ
Začátek roku bude náročný, ale vše se obrátí v květnu, kdy Vodnáři získají spoustu dobré energie. Měly by toho využít při velkých rozhodnutích, a také si mohou naplánovat nejdůležitější události roku. Nejlepší období by neměly promarnit a využít svého vysokého nasazení. Nemohou však dovolit, aby je ovlivnily intriky ze strany kolegů a přátel. Nejlepší cestou je ignorace a soustředění se na vlastní cestu. Pozor na zdravotní stav, který může haprovat. Doporučená je rozhodně preventivní prohlídka.

RYBY
Nebudeme vám lhát, nebude to lehký rok. Zdraví nebude poslouchat a bude nutná okamžitá diagnóza i léčba. Dobrou zprávou však je, že máte všechno ve vlastních rukou. Díky tomu můžete zvrátit příchozí problémy a konflikt v rodině. V některých momentech se můžete stát mediátory mezi dvěma stranami. Následně přijde radost i úleva. Budete oceněni, ale budete se cítit provinile, že si to nezasloužíte. Je nutné si uvědomit, že vaše činy jsou hodny uznání.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články