Velký HOROSKOP pro rok 2022 : Přicházejí velké změny a lepší časy !

1984
Sdílejte

RAK
Raci budou mít následující rok plný změn, které v nich vyvolají zmatek. Začátek roku bude stereotypní a nestane se nic šokujícího. Právě v těchto měsících musíte myslet na to, abyste je úplně nepromarnili. Druhá část roku se bude nést v duchu radostných událostí a lepší pracovní nabídky. Nezaspěte na vavřínech a určitě přijměte novou příležitost. Konec roku bude pro raky náročný, jelikož se objeví několik vážných problémů. Nezapomínejte, že se vždy najde řešení a neprovádějte ukvapené uzávěry.

LEV
Začátek roku 2022 bude úspěšný, protože se lvem rozběhne práce a vyřeší se několik věcí iv soukromém životě. Potom se však vaší prioritou stane váš vztah, protože začne mít úplně jinou dynamiku. Bude právě na vás, jestli budete v partnerství pokračovat nebo půjdete vlastní cestou. Jakoukoli možnost si zvolíte, bude to správné rozhodnutí, nelitujte ho! Dávejte si pozor na svůj zdravotní stav. Už dlouho uvažujete nad návštěvou lékaře, neodkládejte to!

PANNA
Pro rok 2022 jste si vytyčili několik velkých cílů a dokonce dostanete i spoustu šancí, které byste měli využít. Vybírejte však s rozumem a myslete na svoji budoucnost. Nenechte se oklamat a nedělejte ukvapené kroky, které by vám nakonec ještě uškodily. Klidně požádejte o rozmyšlenou a stůjte si za svými požadavky. I když v práci se vám bude dařit, ve vztahu to bude katastrofa. Netrapte se a uvědomte si, že svého partnera nemůžete změnit. Buď ho milujete takového, jaký je nebo přijde rozchod.

Pokračování na další straně

VÁHY
Lidé ve znamení Váhy budou mít zajímavý rok. Čeká je několik těžkých výzev, ale štěstí bude na jejich straně a všechny zvládnou. Stanou se silnějšími, ale musí být opatrní při důležitých rozhodnutích, která se týkají bydlení. Budou se muset rozhodnout mezi rekonstrukcí jejich domova nebo definitivním odstěhováním se do jiného kraje. Dlouho vás trápí zdravotní problémy, které se budou zhoršovat. Neváhejte a navštivte lékaře. Nebojujte s užíváním léků, pomohou vám.

ŠKORPION
V roce 2022 se stane množství událostí, které změní štírům život od základů. Není nutné mít obavy, jelikož půjde hlavně o radostné zážitky. Během každého měsíce by se mělo objevit milé překvapení, které vám dopomůže zapomenout na vaše starosti. Nakonec si poradíte i s nimi a už vás ve spánku nebudou tolik strašit. Ve vztahu to budete mít náročné, protože nevíte, co přesně od partnera očekáváte. Ujasněte si své priority!

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články