Vysoký piškot připraven bez oddělování vajec a prášku do pečiva: Ideální receptura !

42333
Sdílejte

Vynikající recept na nadýchaný a měkkoučký korpus, který dotáhne vaše dorty a domácí dezerty do dokonalosti. Bez prášku do pečiva a oddělování vajec – 3 přísady jsou vše, co potřebujete!

Pro kruhový korpus s průměrem 18 cm:

244 g vajec (4 velké kusy);

144 g hladké prosáté mouky

144 g kr. cukru

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články