Vysoký piškot připraven bez oddělování vajec a prášku do pečiva: Ideální receptura !

8403
Sdílejte

4. Přemístěte těsto do připravené fóry a rovnoměrně rozetřete.

5. Vložte podnos do předehřáté trouby na 175 ° C a položte ji na střední polici. Piškot pečeme 35-40 minut.

Neotvírejte dvířka trouby, abyste zkontrolovali stupeň přípravy, po uplynutí uvedeného času zkontrolujte pomocí párátka.

6. Piškot vyjměte z formy a nechte ji vychladnout na roštu (pokud máte) nebo přímo na dně formy.

7. Studený piškot zabalte potravinovou fólií . Nejlepší by bylo použít ji na přípravu koláčů a dortů za 24 hodin: během této doby “dozraje” a ve výsledku bude vláčná a krásná.

Díky tomu, že piškot neobsahuje prášek do pečiva, je jeho povrch rovný (bez “bublinek”).

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Líný sušenkový dezert, který potěší všechny zaneprázdněné hospodyňky: Minimální námaha a maximální úspěch !

Nepečené FERRERO kuličky, které každý miluje: Chutnají úplně jako kupovaný dezert z obchodu

Když chci připravit rychlé občerstvení, tento recept mě vždy zachrání ! Tyto sýrové kulky jsou u nás v rodině hitem !

Lahodná zmrzlina BEZ cukru za 1 minutu: Žádná smetana, vejce a můžete ji také na dietě – dělám ji celou sezónu !

Babiččina čalamáda na studeno – nejlepší RECEPT: Žádné zavařování ani vaření! Jde o nejlepší přílohu, jakou znám

Další články