Vysoký piškot připraven bez oddělování vajec a prášku do pečiva: Ideální receptura !

6282
Sdílejte

2. Přidejte prosátou mouku do vaječné pěny a cukru. Zpočátku trochu promíchejte s vypnutým mixérem, aby se mouka Nerozprašujte po celé ploše. Potom zapněte mixér a těsto vyšlehejte do hladka. Abyste ho nepřešlehali (těsto na piškotové těsto musí být vláčné, s mnoha vzduchovými bublinami), musí být tento proces rychlý a musí trvat přesně 15 sekund od spuštění mixéru.

3. Spodek formy vyložíme pečícím papírem . Stěny vymažeme máslem a vysypeme moukou, přičemž přebytek vysypeme.

Mnoho cukrářů nepotírejte stěny plechu s tím, že se těsto přichytí o kov a lépe naroste. Provedli jsme takový experiment a nezaznamenali jsme žádný rozdíl ve výškách získané piškoty. A takzvaná “francouzská forma”, tj. povrch potřený máslem a vysypaný moukou, umožňuje snadné odstranění piškoty z formy .

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Famózní rychlé koblížky s jednoduchým krémem, který není nutné vařit !

Bleskově rychlé tiramisu do sklenice s tou nejlepší chutí – hotové za 15 minut !

Nebaví vás dělat klasickou omeletu ? Udělejte si tento bramborový koláč z jedné pánve.Pochutná si na něm celá vaše rodina !

Rychlý dort “uragán”: Recept pobláznil celou rodinu – ostatních dezertů si nikdo ani nevšiml, každý chtěl jen tohle !

Další články