Vysoký piškot připraven bez oddělování vajec a prášku do pečiva: Ideální receptura !

9082
Sdílejte

2. Přidejte prosátou mouku do vaječné pěny a cukru. Zpočátku trochu promíchejte s vypnutým mixérem, aby se mouka Nerozprašujte po celé ploše. Potom zapněte mixér a těsto vyšlehejte do hladka. Abyste ho nepřešlehali (těsto na piškotové těsto musí být vláčné, s mnoha vzduchovými bublinami), musí být tento proces rychlý a musí trvat přesně 15 sekund od spuštění mixéru.

3. Spodek formy vyložíme pečícím papírem . Stěny vymažeme máslem a vysypeme moukou, přičemž přebytek vysypeme.

Mnoho cukrářů nepotírejte stěny plechu s tím, že se těsto přichytí o kov a lépe naroste. Provedli jsme takový experiment a nezaznamenali jsme žádný rozdíl ve výškách získané piškoty. A takzvaná “francouzská forma”, tj. povrch potřený máslem a vysypaný moukou, umožňuje snadné odstranění piškoty z formy .

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Domácí nanukový dort MILKA: Tak toto je absolutní bomba na léto. Na kupované zmrzliny se už ani nepodíváte !

Nikdy jsem nejedla tak chutné brambory: RECEPT na strouhané brambory se šunkou – jednoduchá a lehká večeře za minutku!

Lehký čokoládový sušenkový koláč, hotový za pár minut! BEZ PEČENÍ

Pokud máte doma mléko v krabici a vajíčka, toto určitě zkuste: Zmrzlinová BOMBA za 10 minut

Luxusní bramborové tyčinky plněné sýrem s famózním česnekovým dipem – hotové za 15 minut!

Další články