Vysoký piškot připraven bez oddělování vajec a prášku do pečiva: Ideální receptura !

30835
Sdílejte

4. Přemístěte těsto do připravené fóry a rovnoměrně rozetřete.

5. Vložte podnos do předehřáté trouby na 175 ° C a položte ji na střední polici. Piškot pečeme 35-40 minut.

Neotvírejte dvířka trouby, abyste zkontrolovali stupeň přípravy, po uplynutí uvedeného času zkontrolujte pomocí párátka.

6. Piškot vyjměte z formy a nechte ji vychladnout na roštu (pokud máte) nebo přímo na dně formy.

7. Studený piškot zabalte potravinovou fólií . Nejlepší by bylo použít ji na přípravu koláčů a dortů za 24 hodin: během této doby „dozraje“ a ve výsledku bude vláčná a krásná.

Díky tomu, že piškot neobsahuje prášek do pečiva, je jeho povrch rovný (bez „bublinek“).

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články