Vysoký piškot připraven bez oddělování vajec a prášku do pečiva: Ideální receptura !

8395
Sdílejte

Pro kruhový korpus s průměrem 18 cm:

244 g vajec (4 velké kusy);

144 g hladké prosáté mouky

144 g kr. cukru

Postup:

1. Vejce a cukr vložte do hluboké misky. Zpočátku je jednoduše trochu promíchejte s metličkami vypnutého mixéru, aby nedošlo k rozprášení cukru na celou pracovní plochu, a pak vyšlehejte jako obvykle. Je důležité vědět, že pěna z vajec a cukru není připravena, když výrazně zvětší svůj objem, ale když ztuhne – když stopy, které zanechá pěna odtékající z metel, zůstanou na povrchu zbývající pěny 9 až 10 sekund. Doba míchání závisí na výkonu mixéru a je přibližně 15 minut.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Nepečené FERRERO kuličky, které každý miluje: Chutnají úplně jako kupovaný dezert z obchodu

Když chci připravit rychlé občerstvení, tento recept mě vždy zachrání ! Tyto sýrové kulky jsou u nás v rodině hitem !

Lahodná zmrzlina BEZ cukru za 1 minutu: Žádná smetana, vejce a můžete ji také na dietě – dělám ji celou sezónu !

Babiččina čalamáda na studeno – nejlepší RECEPT: Žádné zavařování ani vaření! Jde o nejlepší přílohu, jakou znám

Máte doma mléko a jahody? Připravte si tyto osvěžující jahodové poháry a budete se olizovat !

Další články