Peněžní horoskop pro rok 2024 : Lev dosáhne úspěchu, Kozoroh umí i věci odložit, ale Vodnář…

13248
Sdílejte

V roce 2024 bude pod vlivem Jupitera, což znamená štěstí a peníze. Peníze přijdou, ale záleží na vás, jak s nimi naložíte, zda je uložíte nebo je vyhodíte oběma rukama. Dnes je tam, zítra je pryč, abychom se na konci roku neprobudili bez peněz.

BERAN

Beran bude roztěkaný, i když musí být pozorný k lidem kolem sebe, musí převzít zodpovědnost. Lidé narození ve znamení Berana jsou pracovití a pilní, jejich práce vložená do minulosti jim přinese bohatství. Mají peníze, které mohou utratit se svými blízkými, ale jen s rozumem, aby jim peníze nedošly.

BÝK

Na finance je velmi opatrný, miluje peníze, utrácí, ale také sbírá. Letos se na něj usměje štěstí, peněz bude mít dost. Jelikož je BÝK tvrdohlavý, jediné, co pro něj bude důležité, je hodně pracovat. Letos budete mít hodně peněz, takže i ušetříte a pokud bude mít váš vztah svatbu, budete mít dost peněz i na tu.

BLÍŽENCI

Lidem narozeným ve znamení Blíženců se stane něco zvláštního, zajímají se o umění a hodně komunikují, což jim prospívá. Budou mít obrovský podíl, ale také si sáhnou hluboko do kapsy, což znamená, že utratí spoustu peněz, které jim neprospějí.

RAK

RAK je lakomý, nenechá si peníze jen tak utéct.  Bude více utrácet, zejména za bydlení. V roce 2024 chce RAK povýšit, a tak žádá své šéfy o zvýšení platů. Musíte si dávat velký pozor na to, kolik peněz a za co utrácíte, a své investice plánovat dlouhodobě. CANCER miluje věci, které jsou odolné a krásné.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články