Tento obrázek koluje po celém internetu. Jeho síla je neomezená. Přej si přání a za 2-3 dny se splní

42057
Sdílejte

Nevěříte ? Mě se to splnilo. Přejte si přání …
Jak si správně přát přání, aby se splnilo?

Tady je několik základních pravidel, jak splnit vaše přání. Jsou tak jednoduché a efektivní, že je překvapivé, že ne všichni lidé ještě dostali to, co chtějí. Co je tedy třeba udělat, aby se přání splnilo?

Touha by měla být zapsána. A to musí být provedeno správně, jsou to nepřesné formulace, které jsou hlavním důvodem, proč nedostaneme vůbec to, co bychom chtěli (je to škoda, že?). „Chci nový kožich“ – dobré přání? Možná. Ale tady je to vyjádřeno kategoricky špatně. „Mám nový kožich“, „Mám nový kožich“ – a to je jediný způsob! A také – kdy to chcete? Je nepravděpodobné, že by vám nový kožich za 20 let vyhovoval, že? Uveďte tedy termín. Stačí být kreativní. Každý samozřejmě chce, aby se jeho milovaná touha splnila za jeden den. A ještě lépe – za jednu noc, abyste vůbec nečekali, prostě jděte spát a ráno si na stříbrném podnose vezměte vše, co jste vymysleli. Bylo by však lepší opustit vesmírný manévrovací prostor, například objednat si „splněný sen“ za měsíc nebo dokonce dříve.

„Od zítřka na mě můj šéf nenajde chybu“ – jak se vám líbí toto znění? Data jsou uvedena, je to psáno, jako když říkáte fait accompli, co se děje? Zde je právě tato částice „ne“! Vesmír to bude ignorovat – a dostanete to, co jste rozhodně nechtěli: ještě více sbírání nitů. Takže píšeme všechno pozitivním způsobem: nemusíte „onemocnět“, potřebujete „být zdraví“ atd.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články