Vtipný a upřímný horoskop, který o vás prozradí, to co byste nejraději před okolím utajili

4848
Sdílejte

Přečtěte si upřímný, místy vtipný horoskop o všech znameních zvěrokruhu, který vám prozradí, jakým lidem byste se měli obloukům vyhýbat.

Beran 

Beran se rád prezentuje jako pán tvorstva a nejednou se uchýlí ik žárlivosti. Pokud něco chce, chce to teď a nezajímají ho následky.

Bude se nesmyslně hádat a opovrhovat lidmi, kteří narušují jeho reputaci. Potřebuje si projevovat otrockou lásku k sobě a žárlí až do krajností, přestože on sám si dopřeje harémy či pochybné vztahy.

Býk

Toto je člověk, který nemá s ničím problém. Nemá peníze? Nevadí. Nemá práci?

Ani to mu nevadí. Zbytečně mu budete říkat, co všechno je špatné, on to prostě buď nepochopí, nebo to nebude chtít pochopit. Kromě toho nebude poslouchat řeči o tom, jak je život nespravedlivý. Pokud ho rozzlobíte, můžete tím ublížit nejen sobě, ale i jeho fyzickému zdraví.

Blíženci

Řídí se heslem: Kam vítr, tam plášť. Nevěřte jim, protože mají tendenci měnit názor téměř každých 15 minut. Může se vám zdát, že neberou život vážně a všechno vnímají jako maškarádu. A oprávněně. Mají totiž správnou masku a náladu pro každou situaci. Zvykli si jen brát a na oplátku už nenabídnout nic.

Rak

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články