Vtipný a upřímný horoskop, který o vás prozradí, to co byste nejraději před okolím utajili

4871
Sdílejte

Pokračování na další straně

Střelec

Střelec se ve svém životě zaměřuje pouze na štěstí. Proto většina z nich přijde do kontaktu s chudobou a nedostatkem v poměrně vysokém věku. Zdá se, že zbytečně plýtvají dny a roky v naději, že budou mít štěstí. Nikdy nepřiznají, že jejich hodnotový systém je nižší než u ostatních lidí.

Kozoroh

Většinou jsou všechni Kozorohové zbabělí a cyničtí lidé. Nikdy nevíte, co se skrývá v jejich duši. Dokáží vás překvapit, v negativním smyslu slova, a ani toho nebudou litovat. Při sebemenším nebezpečí se jednoduše vypaří, jako by tam nikdy nebyl. Umí udělat cokoliv, jen aby dosáhl vysokého společenského postavení. Dokáže mít kontrolu nad ostatními. Je tedy štěstí, pokud máte ve svém okolí vyrovnaného Kozoroha.

Vodnář

Další „chameleon“, který mění barvu v závislosti na směru větru. Neexistuje u nich pravda ani lež, existují pouze okolnosti, na které reagují podle své nálady. Každý „dobrý“ skutek si zaznamenává, aby se pak ukázat před ostatními. Zajímavá vlastnost: při jakékoli nepochopitelné situaci bude obviňovat a dělat blázna z toho druhého, ačkoli on je většinou důvodem problému.

Ryby

Lidé, kterých je třeba neustále litovat a nosit jim vše pod nos. Sami nemohou nic dělat ak tomu, aby se mohli rozhodnout, je zapotřebí někdo jiný. Nedokážou pořádně lhát a tak raději řeknou pravdu, přestože vědí, že je to bude stát minimálně jednu facku. Není se co divit, že kvůli tomuto důvodu jsou v neustálém stresu.

 

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články