Vtipný a upřímný horoskop, který o vás prozradí, to co byste nejraději před okolím utajili

4871
Sdílejte

Raci neustále něco vymýšlejí. Například, že se na ně někdo díval tak, jak neměl nebo něco špatně pochopili. Zároveň dokáží zajít až do extrémů. Od lásky až k nenávisti za pouhých pár vteřin. Pomstí se a obviní. Zároveň nikdy nepřiznají, že byla období, kdy jste byli pohádáni, protože teď jste nejlepší přátelé. Ano, je to něco neuvěřitelné!

Pokračování na další straně

Lev

Lev je namyšlený a narcistický typ člověka, který se na všechny ostatní dívá svrchu. Je si stoprocentně jistý, že všichni jsou z něj „paf“. Opak je však pravdou. Bez chvály nepohne ani prstem, neustále potřebuje, aby mu někdo tleskal a křičel „bravo!“ V opačném případě se změní na nespokojeného despotu, který vám pokazí den i kvůli maličkosti. Vhodné chování prostě nemají zakódované ve své osobnosti.

Panna

Narcistický egoista a sobec. Říká se, že představitelé tohoto znamení neznají hluboké city, nevědí, co je to láska, dobrota či vzájemná pomoc. Navíc jsou to neskuteční narcisté, kteří se snaží ve všem vypadat perfektně. Své pozitivní vlastnosti umí zastínit nečekanou zradou. Potom se diví, jak se člověk dokáže vyhrabat z krokodýlí jámy, do které se dostal díky jejich „pomoci“.

Váhy

Mají se rádi ještě víc než Lev a Panna. Jsou nerozhodní a líní. Mohou vás krmit sladkými řečmi i celý měsíc, ale nakonec vám nedají jednoznačnou odpověď. Zároveň je naprosto nezajímá, co si o tom myslíte. Obvykle nemají přátele, protože na světě není nikdo lepší, než oni.

Štír

Každý o nich říká, že přestavují bezpečný přístav a jsou jako fénix, který vždy vstane z popela. Ale když se na to podíváte reálně, zjistíte, že Štíři se jen umí dobře předvádět. Jsou to bezzásadoví a bezohlední lidé, připravení udělat cokoliv, aby dosáhli svého cíle. Umí manipulovat a dusit v sobě věci tak, jako nikdo jiný. Chcete se seznámit s dobrým Štírem? Vyšší pravděpodobnost bude, že vyhrajete v loterii.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články