Peněžní horoskop pro rok 2024 : Lev dosáhne úspěchu, Kozoroh umí i věci odložit, ale Vodnář…

13502
Sdílejte

LEV

Bude mít větší výdaje, ale peníze mu stále potečou. Všímá si i příležitostí, které ho doteď možná ani nenapadly. Vytvoří různé podniky. Ať udělá cokoli, vydělá peníze.

PANNA

PANNA vybírá peníze, protože chce mít peníze odložené. Peníze budou pocházet ze ziskových obchodů, PANNA nebude utrácet příliš mnoho, pouze tolik, kolik bylo plánováno. Často by byla nakloněna rozhazování peněz, ale této touze odolává.

VÁHY

Zbaví se velkých výdajů. Dobře komunikuje s obchodníky a získává několik zdrojů příjmů. Musí investovat do místa, které  v posledních letech zanedbávali.

ŠTÍR

Bude mít štěstí jako každý jiný, neexistuje rok bez štěstí. Je nejsilnější postavou mezi vodními znameními. Zajímá se o tajemné, mystické, neznámé věci. Vaším financím se bude dařit skvěle.

STŘELEC

Má rád, když peníze pocházejí z více míst, protože chce udělat radost všem. Jupiter je ve znamení STŘELCE, který má štěstí hned v několika ohledech. Zdá se, že ti, kdo se narodili ve znamení STŘELCE, zahrne své rodiny se vším všudy.

VÁHY

Celý život jste pracovali na tom, abyste vše získali, přišel čas nabídnout to ostatním, být pozornější a ušetřit si nějaké své rezervy na těžší dny.

VODNÁŘ

Bude trpět nedostatkem, protože příliš utrácí. Nejlepší radou pro něj by bylo postarat se o svůj plat a zdroje příjmů.

RYBY

Výrazného finančního úspěchu letos nedosáhne, ale letos to dopadne tak, že bude mít na všechno dost peněz.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články