Velký horoskop na PROSINEC. Co přinese poslední měsíc v roce ?

20717
Sdílejte

Astrologové připravili horoskop, který vás provede posledními týdny letošního roku. Zjistěte, zdali vás čeká štěstí a pohoda, nebo drama.

 

BERAN
Prosinec bude mít pro Berany pomalé tempo. Je to proto, že váš planetární vládce, Mars, bude nadále tvrdě spát. Můžete mít pocit, že na každém kroku narážíte na překážky, vyčerpání nebo obzvláště frustrující dny. Využijte tento čas k tomu, abyste si lehli, odpočinuli si a načerpali energii, než abyste se pokoušeli násilím věci změnit. Zejména pokud jde o komunikaci nebo intelektuální činnost. Šťastný Jupiter, planeta zázraků, zůstane většinu měsíce ve vašem soukromém sektoru. To zesílí vaši intuici a psychické schopnosti a možná budete mít pocit, že vás vede anděl strážný. Jupiter se sem vrátí až za dvanáct let, takže pokud byste chtěli něco vyléčit nebo se dokonce spojit s osobou nebo situací ze své minulosti využijte tento čas. Dále je třeba zmínit úplněk ve vašem komunikačním sektoru, který přijde 7. prosince,

Kolem tohoto data můžete přednést v robotu své nápady nebo cestovat. Největší posun nastane, když se Jupiter vznese do vašeho znamení zvěrokruhu počínaje 20. prosincem a zůstane až do 16. května 2023. To vám přinese obrovské štěstí v životě, lásku a bohatství. Dotlačí vás to naplno vkročit do této další éry vaší cesty. Poslední zmínkou bude příchod nového měsíce do vaší profesionální sféry, který vypukne 23. prosince. V příštích týdnech se může objevit povýšení, příležitost k kariérnímu postupu. Merkur však 29. dne opět zahájí retrográdní fázi iv následujících týdnech, což zpomalí kariérní postup a přinese zmatek do vašich ambicí. Je pravděpodobné, že to pocítíte už dříve v měsíci, takže jděte s proudem a uvidíte, kam vás proud zavede.

 

BÝK

Prosinec přináší další kamenitou cestu. Již několik týdnů cítíte, jak mocný Mars spí ve vašem finančním sektoru, což přináší zpoždění a frustrace kolem peněz. Můžete pociťovat napětí ve své práci nebo utrácíte značné množství peněz poměrně rychle. Také slavný Jupiter, planeta zázraků, bude většinu měsíce nadále tancovat ve vašem sektoru přátelství a aspirací. Kolem vás by měla vyzařovat sociální energie a možná budete mít na své straně trochu štěstí navíc, abyste dosáhli upřímné naděje nebo sen. Úplněk ve vaší finanční sféře přijde 7. prosince, což může přinést zvýšení platu, novou pracovní nabídku nebo lukrativního klienta či budete moci oželet jeden příjem.

Dále je třeba zmínit, že šťastný Jupiter vletí do vaší soukromé zóny od 20. prosince do 16. května 2023, díky čemuž se pravděpodobně zaměříte na věci z posledních dvanácti let. V této době se možná více soustředíte na ticho a zároveň se cítíte veden vesmírem. Pokud existuje něco, co byste chtěli vyléčit nebo v sobě uzavřít – nebo dokonce touhu setkat se s někým nebo něčím z minulosti – nyní je ten správný čas. Na konci měsíce přijde 23. prosince nový měsíc ve vaší zóně expanze, čímž se v následujících týdnech otevře brána pro mediální projekty, cestování na velké vzdálenosti. Avšak Merkur bude retrográdní počínaje 29-tého ve stejné sféře, což by mohlo způsobit, že přehodnotíte tyto plány a budete postupovat opatrně.

Pokračování na další straně

BLÍŽENCI

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články