Velký horoskop na PROSINEC. Co přinese poslední měsíc v roce ?

20740
Sdílejte

Čeká vás další náročný měsíc. Mocný Mars, planeta sexu, vášně a hnací síly, pokračuje ve své zpětné spirále ve vašem znamení zvěrokruhu. Díky tomu se budete pravděpodobně cítit obzvláště na hraně a frustrovaní, jako kdybyste byli vyčerpáni, čelíte konfliktům a narážíte na překážky na každém kroku. Využijte tento čas k tomu, abyste si lehli a soustředili se na léčení. V tuto chvíli se do ničeho nemíchejte ani do ničeho neskákejte impulzivně. Důležité je také to, že Jupiter, planeta zázraků, plave většinu měsíce i vaším kariérním sektorem. Ocenění a uznání mohou být na dosah ruky, takže je čas využít toho. Tolik štěstí ve svém profesním životě nebudete mít více než deset let. Dále, úplněk měsíce ve vašem znamení zvěrokruhu přijde 7. prosince, což vás posune do popředí. Může to pro vás znamenat milníkový moment, když se přestavíte a uvidíte vyvrcholení důležitého osobního cíle. S tímto plánem mohou být spojeny i vztahy.

Potom se Jupiter otáčí do vašeho sektoru naplnění od 20. prosince do 16. května 2023. To zajišťuje aktivnější společenský život, jakož i více příležitostí k dosažení vašich upřímných tužeb. Poslední poznámka je, že zpomalení začnete pociťovat ještě víc v polovině měsíce, kdy se váš planetární vládce, mentální Merkur, začne 29. dne přibližovat k retrográdnímu. To způsobí zpoždění v souvislosti s aktivy, investicemi. Přesto do téže sféry přichází nový měsíc 23., což by mohlo přinést příležitosti k pokroku kolem těchto témat v následujících týdnech.

RAK

Prosinec ještě přinese bouřlivé dny. Mars, planeta síly, je stále retrográdní ve vašem sektoru soukromí a duševního zdraví, takže byste se v této době mohli cítit obzvláště vyhořelí. Lehněte si, uvolněte se a dopřejte si čas, abyste šli s proudem. Odevzdejte se vesmíru namísto boje proti toku řeky. Také slavný Jupiter, planeta štěstí, bude pokračovat v pohybu přes vaši oblast expanze většinu měsíce. Opět byste mohli vidět pokrok v oblasti cestování, mezinárodního podnikání, mediálního úsilí nebo právních záležitostí. Spln měsíce ve vaší zóně soukromí také přichází tento měsíc poblíž 7. prosince. Může způsobit, že se v této době setkáte s lékaři, terapeuty nebo odborníky.

Tajná nebo skrytá záležitost se může objevit také v týdnu, který ji obklopuje. Dalším důležitým bodem bude příchod Jupitera do vaší profesionální sféry od 20. prosince do 16. května 2023. Toto je velký okamžik k tomu, abyste využili den a vykročili směrem k vašim největším ambicím. Propagace, příznivý tisk nebo nové pracovní nabídky se mohou projevit v následujících měsících. Jako poslední je třeba zmínit příchod nového měsíce do vaší partnerské zóny 23. prosince, který by vás a partnera mohl povzbudit k plánování, stěhování nebo diskusi o manželství. Jelikož však Merkur bude v tomto sektoru retrográdní počínaje 29. dnem, může to způsobit zmatek a nesprávnou komunikaci. Můžete o těchto myšlenkách diskutovat, ale předložte je raději na později.

Pokračování na další straně

LEV
V prosinci budete mít pocit, že se plazíte bahnem. Mocný Mars, planeta energie, je stále retrográdní ve vašem sektoru přátelství a aspirací, což pravděpodobně přináší napětí a frustraci kolem všech těchto témat. Snažte se nerozčilovat a nepalte mosty. Dále, slavný Jupiter, planeta zázraků, se bude točit ve vašem sektoru intimity a aktiv většinu měsíce. Tyto oblasti by měly mít více bohatství, takže zaútočte, kým můžete. Také brzy na začátku se 7. prosince objeví úplněk ve vašem sociálním sektoru. Pravděpodobně se zúčastníte báječné události a dokonce uvidíte příležitost dosáhnout upřímného milníku. Později se Jupiter přesune do vaší expanzní zóny od 20. prosince do 16. května 2023, což vás přinutí sledovat nové obzory, ať už jde o akademickou půdu, cestování, imigraci nebo mediální úsilí. Potom přijde nový měsíc ve vaší zóně produktivity 23. prosince, což by mohlo přinést rychlejší tempo života s více povinnostmi, projekty a rutinami, které vyplní váš plán v následujících týdnech. Ovšem s retrográdním Merkurem v této sféře počínaje 29. dnem může nastat i zmatek.

PANNA
Budete se vám zdát, že všechno je proti vám. Mars bude pokračovat v retrográdní činnosti ve vaší profesionální sféře, což způsobí zpoždění, frustrace a výzvy v kariérních záležitostech. Jděte s proudem, netlačte proti autoritám a rozhodně nespouštějte velké projekty. Jupiter způsobí, že budete mít v partnerství více štěstí. Pokud hledáte správného partnera, budete mít před sebou více příležitostí. Využijte čas, než můžete. Spln měsíce přichází 7. prosince a zvýrazní také váš profesionální svět. V této době se může projevit povýšení, nová pracovní nabídka nebo rozhodnutí opustit zaměstnavatele. Potom se Jupiter vydá do vaší zóny intimity od 20. prosince do 16. května 2023. To přinese větší synergii mezi vámi a ostatními a vaše investice nebo bohatství budou růst. Poslední zmínkou je příchod nového měsíce do sféry vaší vášně 23. prosince. Toto je obzvláště důležité období pro nezadané, aby hledali někoho, kdo zapálí oheň. V této době se také aktivuje kreativita a plodnost. Přesto, když se ve stejném sektoru objevuje retrográdní fáze Merkuru, která začíná 29., můžete pociťovat nedorozumění. Ex může být ve vaší mysli.

Pokračování na další straně

VÁHY
V prosinci jděte s proudem. Mars pokračuje ve svém retrográdním otáčení ve vaší zóně expanze, což přinese zdržení a překážky na cestě do záležitostí kolem zákonnosti, mediálních projektů, akademické obce, imigrace nebo mezinárodního obchodu. Nestresujte se – vězte, že toto je přestrojené požehnání. Také slavný Jupiter pokračuje ve svém tanci ve vašem sektoru produktivity po většinu měsíce. Mohlo by to zlepšit vaše zdraví a rutinu i vaše zaměstnání. Pokud jste bez práce, budete mít více štěstí na své straně, abyste si teď něco našli. Dále stojí za zmínku 7. prosinec, který by mohl zaznamenat posun iv oblasti akademické obce, cestování nebo zákonnosti. Potom vás od 20. prosince do 16. května 2023 opět oslní Jupiter ve vaší partnerské zóně. To zajišťuje, že vztahy se budou třpytit jako zlato a nezadaní se mohou spojit s navždy spřízněnou duší. Poslední zmínkou je nový měsíc ve vaší domácí zóně 23. prosince, díky kterému se v následujících týdnech jistě zaměříte na domov a rodinu. Ovšem kolem 29. let si můžete všimnout i nějakého zmatku nebo nedorozumění kolem těchto témat.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články