Velký horoskop na PROSINEC. Co přinese poslední měsíc v roce ?

20741
Sdílejte

ŠTÍR
Konec roku bude méně veselá jízda a více bolesti hlav. Mocný Mars, váš planetární spoluvládce, bude i nadále retrográdní ve vašem sektoru intimity, aktiv a investic. To pravděpodobně přinese napětí kolem vztahů nebo dokonce způsobí, že utratíte hotovost rychleji než kdykoliv předtím! Také slavný Jupiter pokračuje v tanci ve vaší zóně vášně po většinu měsíce. To vám přinese více štěstí v romantice, plodnosti a kreativity. „Single“ lidé by mohli brzy potkat spřízněnou duši nebo se zamilovat. Toto je největší štěstí, které budete mít v těchto záležitostech za posledních dvanáct let – chopte se toho dne. Dále se 7. prosince objeví úplněk v zóně vašich aktiv a investic, což přinese posun kolem majetku. Potom Jupiter vpluje do vaší zóny produktivity a zlepší vaše zdraví, rutinu a zaměstnanost, od 20.

Pokračování na další straně

STŘELEC
Vítejte v narozeninové sezóně, Střelec. V tomto ročním období záříte jako hvězda a umožňuje vám snáze posunout kousky vašeho života směrem, který si přejete. Je však také důležité si všimnout mnoha dalších faktorů, které se odehrávají tento měsíc. Mighty Mars, planeta sexu a vášně, bude pokračovat ve svém retrográdním sektoru vašeho partnerství až do poloviny ledna. To způsobuje konflikty, problémy a vzdálenost ve vašich vztazích. Pokud se frustrace objevuje, přistupujte k ní spíše citlivě než agresivně. Slavný Jupiter vám bude většinu měsíce přinášet více štěstí v domácnosti, rodině nebo domácích záležitostech. Chcete-li v těchto oblastech vidět růst, zaútočte, dokud můžete. Dále se 7. prosince objeví úplněk ve vaší partnerské zóně, což přináší zlom ve vztazích. To by mohlo vyvolat čas spojení – nebo čas odloučení. Potom Jupiter opět zatancuje do arény vaší vášně a přinese štěstí do romantiky, kreativity a plodnosti od 20. prosince do 16. května 2023. Budete naplněni radostí na mnoho měsíců. Poslední zmínkou je příchod nového měsíce ve vaší finanční zóně, který přijde 23. prosince. O zvýšení platu, nové pracovní nabídce nebo lukrativním klientovi jste mohli slyšet poměrně brzy – ale uvědomte si, že retrográdní Merkur způsobí zmatek kolem peněz po 29.

KOZOROH
Rok 2022 končí zakňučením – ne třeskem. Mocný Mars, planeta síly a energie, bude nadále spát ve vašem odvětví produktivity, což znamená, že až do poloviny ledna mohou nastat určité frustrace a problémy týkající se zaměstnání, nebo dokonce fyzického zdraví. Pravděpodobně se budete cítit velmi vyhořelí, takže příliš netlačte a naučte se odpočívat. Také slavný Jupiter, planeta štěstí, pokračuje ve své rotaci přes váš sektor intelektu a komunikace po většinu měsíce. Pokrok v těchto záležitostech a vzdělávání by se měl zvýšit. Chcete-li se znovu spojit nebo sblížit se sousedy, přáteli nebo sourozenci, udělejte to. Zpln v zóně vaší produktivity se objeví 7. prosince, což může přinést posun kolem vaší denní práce nebo fyzického zdraví.

Potom od 20. prosince do 16. května 2023 se Jupiter vznese do vaší domácí zóny a přinese štěstí do domova a rodinných záležitostí. Poslední zmínkou je příchod narozeninové sezóny, která začíná 21. Využijte tento čas k tomu, abyste byli pánem svého osudu. Nový měsíc ve vašem znamení zvěrokruhu přichází 23. prosince a otevírá vám dveře, abyste se mohli věnovat svým nejsrdečnějším snům a plánům. Udeřte však tak rychle, jak můžete, protože Merkur bude retrográdní ve vašem znamení zvěrokruhu počínaje 29. dnem – pravděpodobně to pocítíte už v polovině měsíce. Můžete si všimnout zmatek, nesprávnou komunikaci nebo lidi z minulosti.

Pokračování na další straně

VODNÁŘ
Prosinec bude nejpomalejší měsíc, v letošním roce. Mocný Mars, planeta energie, bude i nadále retrográdní ve vašem sektoru vášně, romantiky a plodnosti. Frustrace kolem lásky, koníčků či dětí se nyní zřejmě najdou. Nepouštějte se do boje jinak se budete cítit poraženi. Slavný Jupiter se také bude šťastně otáčet ve vašem finančním sektoru po většinu měsíce, což vám pravděpodobně pomůže cítit více hojnosti. Potom přijde úplněk ve vaší zóně vášně kolem 7. prosince, což přinese zlem, vyvrcholení nebo konec kolem srdečních záležitostí. Nezadaní by tento čas měli využít k hledání někoho výjimečného. Pokud jste kreativní, nasměrujte svou múzu. Dokonce to může vyřešit i záležitosti týkající se dětí. Dále Jupiter vstoupí do vaší intelektuální sféry od 20. prosince do 16. května 2023. To zajišťuje jak vzrušující tempo života, tak příležitosti učit se, mluvit a více cestovat. Poslední zmínkou je nový měsíc ve vaší zóně odpočinku, 23. prosince. Merkur bude také retrográdní ve stejné aréně počínaje 29. prosincem. To zajišťuje, že budete naprosto vyhořelí a připraveni lehnout si. Pokud se vynoří situace nebo lidé z minulosti, využijte tento čas k uzavření starých křivd.

RYBY
Rok nekončí ohňostrojem. Mocný Mars, planeta energie, nadále spí a až do poloviny ledna slibuje frustraci a výzvy týkající se domácích nebo rodinných záležitostí. Klíčem k řízení této energie je pokusit se najít novou cestu vpřed, a ne být uvíznutý ve svých cestičkách. Mějte otevřenou mysl. Slavný Jupiter, planeta zázraků a štěstí, se také ve vašem znamení zvěrokruhu kroutí. Určitě použijte toto vesmírné bohatství k vybudování života svých snů. Tolik štěstí na své straně nebudete mít dvanáct let! Dále, úplněk ve vaší domácí zóně se objeví kolem 7. prosince, což spustí posun v domácích nebo rodinných situacích. Potom Jupiter vtančí od 20. prosince do 16. května 2023 do vaší finanční oblasti. V následujících měsících budete na cestě k větší prosperitě. Kolem 23. prosince můžete poznat spoustu přátel ve svém společenském životě. Bohužel, Merkur bude v této zóně retrográdní, čímž se věci zpomalí po 29. prosinci, ale dobrou zprávou je, že vám to může skutečně pomoci spojit se s lidmi, které jste milovali z minulosti.

 

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články