Prachař se svojí přítelkyní Sandevou šokují ! Vůbec spolu nemluví, Jakub mluví o konci!

42694
Sdílejte
Tehdy spolu natáčeli detektivní seriál Dvojka na zabití a začalo to mezi nimi jiskřit. Prachař byl po rozvodu s Agátou Hanychovou (38) a krátké epizodě s modelkou Denisou Dvořákovou (34) sám, Sandeva se těsně před natáčením rozešla s fotbalistou Václavem Černým. Dali se dohromady a jejich láska od té doby kvete. V současné době budou opět tvořit partnery před kamerou.
Natáčení pokračování úspěšného detektivního seriálu Dvojka na zabití je již v plném proudu, jak prozradili jeho hlavní představitelé Jakub Prachař a Sara Sandeva. V seriálu, v rolích detektivů z jednoho oddělení, kde neustále kopou do sebe a zdá se, že v soukromí se to neliší. „Doma spolu nemluvíme, je tam ticho jako v hrobě,“ nečekaně prozradil herec v rozhovoru. Je však téměř jisté, že když Jakub Prachař začne něco komentovat, je třeba jeho slova brát do značné perspektivy. Ví se o něm přinejmenším od doby, kdy působil v recesistické skupině Nightwork, jejíž motto bylo, že co nešokuje, nikoho to nezajímá.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Karel Havlíček použil na sociální síti ostrá slova na adresu Pavla Novotného. Označil ho za „zvířátko“ a přirovnal ho k „tupé hlavě s velkým břichem a malým pinďourem“.

Monika Bagárová plánovala oslavit své nadcházející třicáté narozeniny velkolepým koncertem v pražské O2 areně. Ten zrušila. Radost se začala vytrácet, vysvětlila

Tereza Kerndlová a její manžel zažili chvíle hrůzy. Ihned po autonehodě jí i manžela odvezla záchranka

Rodina oblíbené herečky a dabérky Simony Postlerové už zveřejnila detaily posledního rozloučení. Smuteční oznámení ale prozradilo mnohem víc!

Další články