Muradov je zapomenut, Bagárová má novou lásku! TOHOTO fešáka už představila i rodině !

2473
Sdílejte

Půvabná česká zpěvačka Monika Bagárová (28) má jistě spoustu obdivovatelů i jako krásná žena.

Tehdy, když po rozchodu se zápasníkem MMA Makhmudem Muradovem (32), se kterým má dceru Rumii (2,5), zůstala volná. Nedávno se objevila s její bývalou láskou, sympatickým zpěvákem Benem Cristovaem (35), který je také bez závazků, a přestože by obnovení jejich lásky potěšilo mnohé, nakonec šlo pouze o společnou nahrávku nové písně. Zato se začalo mluvit o někom, kdo si našel rychle místo v jejím srdci po Machovi.

Po novince, že se už Monika Bagárová přestěhovala spolu s dcerkou a rodiči do krásně zařízeného nového domu u Brna, přichází další o tom, že už má i novou lásku po svém boku. „Je to velmi vážné. Monika je zamilovaná až po uši. Už došlo i na seznámení s rodiči,“ prozradil zdroj z blízkosti zpěvačky pro eXtra.cz . Redakce uvedla, že má k dispozici už i jejich společnou fotografii, na které zpěvačka svou lásku objímá a líbá na tváře. Neušli hledáčku fotoaparátu, když se spolu objevili na akci Tempus Design, kde Monika vystupovala v programu jako zpěvačka.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Monika Bagárová prožívá obrovské zklamání: O zpěvačku nebyl zájem, do O2 areny prodala jen 700 lístků

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Další články