Prachař se svojí přítelkyní Sandevou šokují ! Vůbec spolu nemluví, Jakub mluví o konci!

42699
Sdílejte
Jak se ukázalo, nyní má po svém boku skvělou partnerku, která přijala jeho způsob komunikace. Důkazem toho je její rychlé vysvětlení, proč jsou údajně doma potichu. „Nerozumí makedonsky, takže si nemůžeme moc povídat,“ dodala žertem. Oba jsou temperamentní, takže se říká, že ne všechno mezi nimi se vždy odehrává v klidu a harmonii. „Ten, kdo žije celý život v míru, bude dotázán na první problém. Budeme mluvit o všem. To je myslím hezké,“ pokračoval Jakub vážněji. Ale že se mohou tu a tam pohádat, loni předvedli přímo na ulici, ale zřejmě to nebylo nic zásadního, protože idyla pokračuje a všichni čekají na oznámení termínu svatby.
Doufejme, že jejich plány na společnou budoucnost nebudou zmařeny společným natáčením, když spolu opravdu tráví 24 hodin denně – doma i v práci. Natáčení pokračování Dvojky na zabití navíc pro Prachaře nezačalo zrovna šťastně. Problémy prý začaly hned s první klapkou. „Hned jsem se zranil. Takže se to chýlí ke konci,“ poznamenal herec se smíchem a obviňoval z toho svůj věk. „Bylo mi už přes čtyřicet, takže jsem se měl rozcvičit. Jakmile jsem se rozjel, píchlo mě v lýtku, což se mi v životě nestalo,“ vysvětlil. Sara je ohledně natáčení optimističtější. „Ještě jsem nic neudělala, zatím jsem v pohodě, ale Kuby je mi líto. Doufám, že to všichni zvládneme,“ řekla s empatií. A doufejme, že to bude stejné i v jejich soukromí.

Kam dál?

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Monika Bagárová prožívá obrovské zklamání: O zpěvačku nebyl zájem, do O2 areny prodala jen 700 lístků

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Další články