Co o vás říká arabský horoskop? Vidí do vás a přesně ví, co se ve vás děje

18623
Sdílejte

Mace (21. dubna – 21. května)
Mají vás velmi rádi pro vaši laskavou, ale velkorysou povahu. Jste citlivý člověk, který je loajální a upřímný k sobě i ostatním. Nebojíte se odpovědnosti, nebojíte se dlouhých a rozsáhlých úkolů. Rádi riskujete a vaše bojovné, nicnedělání, nikdy se nevzdávejte sebevědomí vás žene kupředu, ať už jste se k tomu vydali jakoukoli cestou. Máte obrovskou sílu a vitalitu, za žádnou cenu byste se nevzdali svých nápadů, takže vás okolí považuje za tvrdého, odhodlaného člověka, se kterým nemá cenu uzavírat nové obchody, ale musíte dát na jeho názor .

Pokračování na další straně

Hvězda (22. května – 21. června)
Jste ambiciózní, vášniví a nesnášíte průměrnost. Jste středem svého života a máte rádi, když to tak ostatní vidí. Mnoho lidí se nazývá vaším přítelem, ale pro vás je jednou z výzev vašeho života zjistit, kdo je po vašem boku, protože vás má opravdu nezištně rád a kdo vás stahuje dolů. Jste tak trochu dvojí osobnost, svou bujarou veselost dokážete ve zlomku vteřiny proměnit v melancholickou zábavu – a zase zpátky. Milujete život, milujete shon, společnost a nedokážete sedět na zadku. Máte pravdu: carpe diem!

Dlouhý nůž (22. června – 22. července)
Jste silní, tolerantní, čestní a dobrosrdeční. Dokážete nést rodinné záležitosti na zádech, ale jste také tím, na koho se může v práci nebo při studiu spolehnout. Jste neúnavný člověk, hnaný do morku kostí svým altruismem. Pro vás je nejdůležitější rodina, vážíte si svých kořenů, staráte se o své rodiče, také rádi dáváte dohromady svou širší rodinu a zkoumáte svůj rodokmen. Svou práci děláte s pokorou, hodně se učíte, trénujete, a proto můžete dosáhnout vynikajících výsledků.

Meč (23. července – 23. srpna)
Jste jako aristokrat: s rovnými hřbety, sebevědomý, který zbožňuje krásné, vznešené, lesklé. Dosáhnete všeho, co si zamanete, protože se rádi obklopujete krásnými a dokonce i náročnými věcmi. Váš domov je něco, co rádi ukazujete ostatním, každý kus nábytku nebo cetka má své místo a příběh, vaše oblečení je elegantní, pro ženy téměř královsky. Rádi vás poznávají, rádi jste středem pozornosti.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články