Co o vás říká arabský horoskop? Vidí do vás a přesně ví, co se ve vás děje

18620
Sdílejte

Nůž (24. srpna – 23. září)
Život je o tom ráno vstát, změnit svět, pak jít večer spát a znovu nabrat síly. Je to tak jednoduché. Jste zkušený, vysoce informovaný, extrémně houževnatý člověk, který snadno vybírá cizí kapsy. Neradi se zapojujete do kontroverzních situací, ale pokud ano, zvítězíte. Pokud je pro vás něco důležité, bojujete za to, ale pokud vás to už nezajímá, zamknete věc do šuplíku své duše a od té doby se o to ani trochu nezajímáte. Žijete trochu pro vnější svět, je pro vás velmi důležité, aby vás ostatní uznávali.

Řetěz (24. září – 23. října)
Máte výborné znalosti o lidech, ostatní vás opravdu nemohou překvapit. Vyhnete se zbytečným hádkám a složitým situacím. Máte rádi klid, pozorování vnějšího světa a těžíte z toho, že jste tak ostražití ke každému detailu postav a událostí ve vašem životě. Vaši přátelé se na vás rádi obracejí, protože jste dobrý posluchač a rady, které dáváte ostatním, jsou pro toho člověka vždy novým úhlem pohledu. Vždy správně sdělujete svou vlastní pravdu ostatním, a proto vás mnoho lidí respektuje.

Pokračování na další straně

Arabian Dagger (24. října – 22. listopadu)
Ty se taky nedáš oklamat, jsi tak tajemný člověk. Spousta lidí na tebe chce být hodná, takže si kostým ježka každou chvíli svlékni. Je pro vás důležité se občas stáhnout ze světa, jste rádi sami, protože přesně víte, jaký je rozdíl mezi být sám a být sám. Už teď nenávidíš samotu. Nemáte mnoho přátel, ale dva nebo tři lidé, kteří při vás stáli v minulých obdobích vašeho života, budou ve vašem životě a ve vašem srdci po zbytek života zaujímat rozhodující místo.

Íj (23. listopadu – 21. prosince)
Jste bystrý, inteligentní, vytrvalý a rafinovaný člověk, který žije a užívá si život s velkou lžící. Neuhýbáte od dlouhodobých cílů, svou práci děláte důkladně, svůj život si budujete krok za krokem, promyšleně. Díváte se do budoucnosti a vidíte tam krásné věci, za které můžete děkovat sami sobě. Vaše cesta je někdy poseta obtížemi, které vás následně ještě více posílí. Prohrávání bitev také snášíte s hrdostí, učíte se z nich. Jste společenský člověk, téměř každý vás miluje a vyhledává vaši společnost. Jste člověk se smyslem pro humor a dobrými konverzačními schopnostmi.

Střelec (22. prosince – 20. ledna)
Člověk s oštěpovým horoskopem je vždy upřímný, jeho páteř je rovná, jako by byl vytesán z kamene. Považují mě za slušného, ​​spravedlivého, někdy tvrdého člověka. Vyhnete se zbytečným hádkám a nakonec svými argumenty praštíte všechny do kapsy. Je důležité, abyste si promluvili o stížnostech. Jste vytrvalí, rádi se učíte, veškerou krásu a znalosti života nasáváte jako houba. Jste velmi dobrý rodič, který je sice přísný, ale pro vaše děti je zdrojem síly, na kterou se lze kdykoli obrátit. Ve své práci jste spolehliví, i když můžete být líní, pokud vás něco nezajímá.

 

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články