Co o vás říká arabský horoskop? Vidí do vás a přesně ví, co se ve vás děje

17549
Sdílejte

Pokud chcete lépe poznat sami sebe, pokud chcete vědět, jaké jsou vaše silné stránky, měli byste si přečíst tento horoskop.

 Byli jsme úplně překvapeni, že to může být tak přesné! Vlastnosti se perfektně hodí k daným tiketům! Z tohoto horoskopu můžete také zjistit, jaké znamení a jak byste se měli chovat, aby váš vztah probíhal bez problémů.

Podle arabského horoskopu je život člověka nepřetržitý boj, proto tento svět víry nenahlíží do vašich ledvin na základě znamení zvěrokruhu, ale odhaluje naše datum narození v podobě různých zbraní. Podobné je to, že stejných dvanáct typů čítá i tento horoskop 

Prak (21. ledna – 18. února)

Jste člověk, jehož slovo je vzato. Vaši blízcí vás milují a vaše vzdálenější vztahy k vám mají hlubokou úctu. Lidé mají rádi vaši společnost a vy se také rádi obklopujete společností. Máte mnoho dobrých vlastností, jako je férovost, čestnost a nezištnost. Vaše rozhodnutí jsou rozumná a přímočará. Jste klidný člověk, kterého nelze jen tak vyvést z míry tolerance, ale pokud se vám to podaří, cítíte velmi hluboký smutek. Jste dokonalým podřízeným, který jde svým kolegům vynikajícím příkladem, ale pokud se stanete lídrem, zůstanete stále nápomocní a „pravidelní“, na které se lze kdykoli spolehnout. Můžete motivovat své okolí, což je třeba ocenit v dnešním málo podnětném a robotickém světě.

Axe (19. února – 20. března)
Máte hlavu, což je užitkový předmět a ne zbraň. V souladu s tím jste skutečně zbožný člověk, který odmítá cokoli násilného nebo agresivního. Můžete strávit hodiny pod vlivem zprávy o něčem hrozném, co se stalo nevinnému dítěti nebo zvířeti. Na takové články se ani neodvažujete odkazovat na stránce svého sociálního profilu, raději použijete tlačítko skrýt. Váš život se řídí láskou, můžete milovat nezištně, jste dobrý přítel, dobrý manžel, oddaný rodič. Někdy se však doporučuje stát trochu pevněji nohama na zemi, protože svět bohužel není tak krásný, jak si myslíte. I když to děláš krásným.

Dagger (21. března – 20. dubna)
Jsi skutečný bojovník. Jdete vpřed za svými cíli, jste nezastavitelní, ale netolerujete, že by se vás někdo snažil zastavit. Pro vnější svět by tato vaše vlastnost mohla být popsána jako „ochota“. Vaše mysl je ostrá jako břitva, jste vynikající taktik. Ve své práci jste jako rychlík. Nemáte moc přátel, ale pokud někomu důvěřujete, vaše přátelství vydrží navždy. Máte trochu náhlou povahu a „co na srdci, to v puse“, ale ti, kteří vás mají rádi, to dělají s touto vaší vlastností. Jste úžasně realističtí, umíte přesně formulovat své cíle a realizujete je. Někdy však neuškodí přijmout rady druhých, kritiky se nedočkáte proto, že jsou to vaši nepřátelé, ale proto, že je hezké vidět pohledy jiných lidí.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články