Jaké je magické číslo vaší duše? Prozradí o vás mnohem víc, než jste si mysleli…

7469
Sdílejte

Znát své magické číslo duše může být užitečným nástrojem při výběru správné práce nebo při přijímání jiných životních rozhodnutí.

Co znamená číslo duše?

Podle toho dne kdy jste se narodili odpovídá v řádcích magické číslo duše. Podívejte se, co o vás mluví vaše číslo.

Číslo duše 1.

Jednotka je číslo impulzivního člověka, orientovaného na vysoké cíle. Chýbí jím individualismus a ten je rovněž jeho určitým impulsem k jednání. Když si stanoví cíl, nedokážou lidé s číslem jedna změnit směr a neochvějně směřují vpřed. Nesnesou žádné omezování a jakékoli překážky odstraňují okamžitě. Jednotky jsou nebojácní vůdci, vytrvalí a rozhodní.

Číslo duše 2.

Symbol člověka klidného v chování a rozhodování. Jedná se o člověka mírného a taktického, který dokáže hledat a nacházet kompromisy a neztrácí sebeovládání. Působí v něm dvě protikladná založení. Jejich protiváha se ustavičně vyrovnává, což mu umožňuje zachovat klid a rovnováhu. Nejbližší mu bude práce poradce nebo projektanta, než výkonného pracovníka.

Číslo duše 3.

Symbol univerzálnosti. V tomto člověku se pojí mužská vůle s ženskou láskou. Trojka označuje naprostou protikladnost jeho dvou vnitřních součástí. Číslo tři symbolizuje trojúhelník mezi minulostí, přítomností a budoucností – Zrozením, Životem a Smrtí. Hlavním životním cílem je duchovní růst a pomoc jiným lidem při hledání jejich cesta a místa v životě.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články