Velký horoskop ZDRAVÍ na PROSINEC: Čekají vás DOKONALÉ SVÁTKY, ale na tohle si dejte pozor !

4088
Sdílejte

Co vás čeká v oblasti vztahů, zdraví a práce? Prosinec je hektický měsíc ve všech směrech . Planety si daly zajímavé rande. Spln měsíce přinese nevšední rozhovory, Jupiter vstupuje do nového období a retrográdní Merkur nám všem na konci roku poplete hlavu.

Spln měsíce ve znamení Blíženců nastane 7. prosince. Bude to příležitost setkat se s nejcennějšími lidmi, jaké ve svém okolí znáte, ať už jsou to přátelé, nebo lidé, kteří vás milují a inspirují. Postavení planet našeptává, že to budou rozhovory, které nejvíce potřebujete.

Planeta štěstí a expanze Jupiter vstupuje 20. prosince do nového 12letého cyklu. Na konci měsíce nám bude přivolávat hojnost za podmínky, že sladíme své jednání s tím, co opravdu chceme. Čili ve znamení „odvážným štěstí přeje!“

Poslední dny v roce si kvůli retrográdnímu Merkuru v Kozorohu je třeba sednout a skutečně zauvažovat, co v dalším roce hodláte udělat či vytvořit.

Váhy

Váhy mohou v prosinci pocítit napětí v manželském svazku. S partnerem se můžete více hádat a k nedorozuměním může dojít i mezi sourozenci. Nedostatek financí může způsobit napětí. Buďte opatrní, na co budete utrácet své úspory. Na uzdě byste měli držet i své emoce. V práci můžete být povýšeni, možná vám také zvednou plat.

V prosinci vás bude trápit vyčerpání a problémy s nervovým systémem. Všímejte si příznaků a poraďte se s lékařem. Vaše strava by měla obsahovat více zelené zeleniny.

Svátky by měly probíhat v klidné atmosféře. Exotická jídla či alkohol vedou ke zhoršení pohody. Pokud nechtějí kilogramy navíc zmizet, musíte věřit ve výsledek a dodat si pozitivní přístup. Stres z práce a problémy ve vztahu mohou narušit váš spánek. Musíte se o sebe začít starat, jinak to pocítíte na zdraví. Klíčové zásady jsou správný příjem tekutiny, udržování zdravé stravy a pravidelné cvičení.

Pokračování na další straně

Štír

Štíři si v prosinci s partnery udrží harmonické pouto, porozumění a jednotu. Problém se může vyskytnout s rodinou partnera. Finanční sféra by se mohla tento měsíc zlepšit. V práci může dojít k neshodám s kolegy. Budete muset vynaložit větší úsilí, abyste s nimi vyšli. Může přijít nová pracovní nabídka či projekt. Zvažte své možnosti a schopnosti. V komunikaci si dávejte pozor na to, co řeknete.

V prosinci budou mít Štíři optimistickou náladu. Vánoční shon a zajímavá setkání budou působit vzrušující, ale budou unavující. Zkuste relaxační techniky. Lidé ve středním věku mohou pociťovat vlny nespavosti a poruchy trávení. Zdravou vyváženou stravou předejdete žaludečním problémům. Třeba si vytvořit návyk na zdravé stravování. Se spánkem pomůže meditace.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články