Velký horoskop ZDRAVÍ na PROSINEC: Čekají vás DOKONALÉ SVÁTKY, ale na tohle si dejte pozor !

4101
Sdílejte

Pozor je třeba dát na alergické reakce, které mohou způsobit kožní problémy. Dbejte na potraviny, které konzumujete. Obtěžovat vás může také nachlazení a kašel, případně infekce hrdla. Snažte se udržet rovnováhu v příjmu bílkovin, vitamínů a minerálů.

Ryby

V prosinci ryby čekají nová přátelství a mohou od nich čekat i finanční pomoc. Co se týká peněz, je třeba poslouchat členy vlastní rodiny. Manželé si užijí více intimity, podnikání může zaznamenat zisk. Ti, co jsou nezadaní, mohou potkat svou životní lásku. Mezi členy rodiny ale může dojít k nějakému nedorozumění. Ekonomicky si můžete přilepšit, možná si pořídíte i nové auto. Netradiční výlety mohou způsobit velké výdaje. Možná minete více než jste původně chtěli. Změnu zaměstnání, či jiná zásadní rozhodnutí v práci, je třeba si dobře promyslet. Můžete o robotu také přijít.

Začátek měsíce může přinést zdravotní komplikace, nastavte si přísný stravovací plán s pravidelným příjmem bílkovin a vlákniny. Cvičení a meditace také pomůže. Během svátků pozor na alkohol. Objevit se mohou infekce močových cest nebo problémy s ledvinami. Zvyšte příjem tekutin, pomohou i bylinky. Špatný zdravotní stav se může objevit u starších obyvatel domácnosti.

Pokud vás trápí bolesti, léčbu neodkládejte, nechte se vyšetřit. Pokud se cítíte zdraví, termální pobyt během svátků vám přilepší, restart do nového roku je na místě. V prosinci budete dobře naladěni, zvýší se u vás potřeba nových zážitků a je třeba k tomu využít každé příležitosti. I krátký výlet přinese velké dojmy.

Pokračování na další straně

Střelec

Střelci, je to váš měsíc, ve kterém můžete být radostní a optimističtí. Prosinec bude pro vás především o komunikaci ve vašich vztazích, zejména o těch romantických a intimních. Možná budete muset být upřímný v tom, co dáváte a co očekáváte a možná se také pohádáte. Na jiné myšlenky přijdete během zimní procházky. Prosincem vám však začíná období hravosti a zábavy. Může to být pro vás motivující. Na konci roku je důležité se zamyslet nad organizací vlastního života, od svých financí až po útulnost vašeho obydlí.

Zdravotní stav střelců bude bez vážnějších problémů. Třeba ale připravit játra na svátky. Pomůže zelený čaj a grapefruitová šťáva. Kvůli lhostejnému přístupu k vlastnímu zdraví, se ale mohou objevit chronická onemocnění. Zranitelná je kostra, problémy mohou hlásit kyčle. Plavání jako prevence je na místě. Vaše zdraví bude tento měsíc výborné, což vám pomůže i v jiných důležitých oblastech života.

Baran

Zadaní Berani zažijí doma více intimity, vaše vitalita je na vrcholu. Haprovat ale mohou vztahy se sourozenci, může dojít k hádkám. Investice se vyplatí, můžete přijít k zisku. Výdaje nastanou, když se rozhodnete pro výlet za zábavou do vzdálenějších míst. V práci se vám bude dařit, může přijít i povýšení či jiné výhody.

Beranov v bude v prosinci trápit jen migréna či nespavost. Zkuste do svého jídelníčku zařadit více zeleniny a ovoce, zlepšíte si imunitu a předejdete nepříjemným chorobám. Větší zdravotní riziko však Beranům v prosinci nehrozí, poradíte si se všemi drobnými obtížemi. Pro dostatek energie do dalšího roku si můžete pomoci zvýšeným příjmem vitamínů.

Fyzickou a duševní pohodu můžete zvýšit pravidelným pohybem na čerstvém vzduchu a meditací. Své aktivity si naplánujte, abyste se vyhnuli napětí. Zrelaxujte, koncem měsíce vám začne šťastné období a budete mít zcela jasný přehled o tom, jakou cestou se dále vypravíte.

Pokračování na další straně

Kozoroh

V prosinci by měli Kozorohové začít správně komunikovat se svým okolím o svých nápadech a touze po poznání. Abyste dosáhli svého cíle, musíte tak učinit promyšleným způsobem. Důležitá rozhodnutí a podpisy dokumentů nechte na datum po 21. prosinci, kdy Slunce vstoupí do vašeho znamení. Vaše aura se bude nést ve znamení štěstěny.

V prosinci začíná rok rovnováhy mezi pracovním a soukromým životem, odpočinkem a motivací. Na konci roku je třeba se zastavit a zamyslet se nad vlastními pravdami a definováním své identity. Je zde příležitost začít nový rok s jasným záměrem, kým chcete být.

Zdravotně na tom budete výborně. Ani práce na Silvestra vás neotráví, ale potěší. K udržení zdraví a pěkné linie postačí konzumovat správně vyváženou stravu. Předejdete tak i možným chorobám. Nepřehlížejte malé zdravotní selhání, mohou se vyvinout ve velký problém. Kontaktujte raději svého doktora. Kontrolujte si také úroveň stresu, abyste se udrželi v psychické kondici. Vaše touhy a vášně budou koncem roku pravděpodobně kolísat.

Vodnář

Prosinec Vodnářů bude o komunikaci. Buď s vašimi dětmi, nebo jen s vaším vnitřním já – dítětem. Otevřete své srdce dalšímu vývoji. Je čas na kreativitu, ale postačí také malování antistresových omalovánek. Začíná vám rok hravé zvědavosti. Budete se cítit vášnivější a zapáleni pro nové nápady a projekty. Ty budou přicházet jako z jasného nebe. Největší rozmach pocítíte, když budete poslouchat svoji intuici. Na konci roku byste měli zpomalit a zamyslet se nad starým rokem, co končí a co začíná. Budete se cítit jako odpojení, ale toto období je třeba využít k odpočinku.

V prosinci vás mohou potrápit zažívací potíže a úzkost. Pracovat budete pod obrovským stresem, což ovlivní vaše stravovací návyky. Doplňte vitamíny a minerály a snažte se být vyrovnaní a klidní. Vhodná je meditace.

Na samoléčbu rovnou zapomeňte, raději vyhledejte lékařskou pomoc, pokud to bude nutné. Nestavte se povýšeně k vlastním slabostem. Vaše stresové stravování může vyvolat problémy v podobě refluxu. Vodnáři, kontrolujte své chutě k jídlu. Jezte podle plánu bez zbytečných výkyvů v podobě škodlivých chuťovek.

Dávejte si pozor na peněženku. Někdo by vás mohl pokusit donutit utratit víc, než jste původně chtěli. Zcela zkuste přežít bez většího dramatu.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články