Velký horoskop ZDRAVÍ na PROSINEC: Čekají vás DOKONALÉ SVÁTKY, ale na tohle si dejte pozor !

4101
Sdílejte

Rak

Raci se v prosinci obrátí do svého nitra. Zadaní se budou těšit harmonickému vztahu, milostné vztahy půjdou hladce. Raci budou mít dobré vztahy s každým kolem. Zdraví starších raků může vyvolat obavy. Rakům se podaří naplnit peněženku a uhlídají si i výdaje. Nadřízení vám dokonce mohou zvýšit plat a dát nové pracovní povinnosti. Při myšlence o změně zaměstnání musíte dobře zvážit klady i zápory.

Zdraví raků vyžaduje pozornost. Objevit se mohou žaludeční či střevní problémy. Třeba vsadit na zdravé jídlo a přijímat více tekutin. V prosinci se zvýší pravděpodobnost nachlazení. Třeba se obléci vhodně podle počasí a odhalit kouzlo inhalace éterických olejů. Pro Raky je nejlepším způsobem relaxace a odbourání stresu návštěva krásných míst.

V prosinci budou Raci toužit po změně. I krátký výlet přinese nezapomenutelné emoce a dojmy. Nedostatek energie volá po odpočinku. Vyčerpanost nejvíce pocítíte při úplňku 7. prosince. Kariéra se rozjede ve druhé polovině měsíce, poslední dny roku využijte na retrospektivu, co se vám během roku podařilo a co ne. Soustřeďovat se budete také na jeden či dva vztahy. Mohou být romantické nebo pracovní. Na úplném konci roku je vhodné uvažovat nad transformací svých vztahů.

Býk

Býky čeká v prosinci nová obchodní příležitost během zahraniční cesty. A stejně tak i nečekané výdaje. Studenti budou mít ve studiu dobré výsledky. Zadaní se budou těšit z harmonie a klidu ve vztahu. Nezadaní by se pro sňatek mohli rozhodnout právě teď. Správná investice může přinést zisky, ale půjčku od vás bude zřejmě potřebovat někdo blízký. Pokud máte dluhy, budete je umět splatit. V zaměstnání není vhodný čas žádat povýšení či zvýšení platu. Objeví se příležitost k práci v zahraničí.

Zdravotní problémy mohou mít senioři. Může přijít bolest v krku, podvrtnutí či svalové křeče. Znovu se mohou objevit i problémy se srdcem. Preventivní prohlídka vám neuškodí. Odstranit musíte ze života stresové faktory. Koncem roku vám ubudou síly, což se odrazí na snížení imunity. Pomoc hledejte v esenciálních olejích a aromaterapii. Vaši vitalitu rychle získáte zpátky.

Pozor si v prosinci musíte dávat na těžká jídla, přejídání se negativně ovlivňuje činnost jater. Uzeniny a fast food nahraďte zdravým jídlo a přidejte i kurkumu. Pravidelný pohyb vám neuškodí a relaxační techniky by vás mohly zbavit úzkosti. Výlet na konci roku vám pomůže zpracovat všechny změny, které vám rok 2022 přinesl. V novém roce vás čeká období duchovního probuzení.

Pokračování na další straně

Blíženci

Zamilovaní blíženci v prosinci možná konečně projeví lásku svým partnerům. Dobrý vztah budete mít s přáteli i příbuznými. Vaše úspory porostou a na pracovišti získáte dobré jméno. Blížencem přeje v intimním životě. Je možné, že získáte zpět peníze, které vám jiní dluží. Ale pozor na investice, nemusí se vyplatit. Eura budete potřebovat ke vzdělání svých dětí. Za dobré výkony v práci můžete být odměněni šéfem.

Velké pracovní zatížení vám může způsobit napětí a ovlivní vaše zdraví. Odnesou si to ramena nebo ruce. Pomůže fyzické cvičení pro kondici, pravidelná procházka a meditace na vzpružení ducha.

Nejvhodnější by bylo v prosinci podstoupit komplexní diagnostiku, abyste před vstupem do nového roku věděli, jak na tom zdravotně jste. Můžete tak včas identifikovat začínající onemocnění. Střelci by si měli také dát pozor na kulinářské speciality, může to zvýšit riziko vzniku alergických reakcí.

Lev

Lidé narození ve znamení lva mohou mít v prosinci výdaje navíc. Půjde ovšem o příjemné události jako svatba či porod. Někteří můžete vycestovat za prací do zahraničí. Zamilovaní si mohou vyměňovat dárky, ti zadaní pocítí větší jistotu ve vztahu. Finančně to u lvů v prosinci vypadá slibně, ti, co investovali, budou sklízet úrodu. Mohou však nastat výdaje s domácností, jako oprava domu či malování bytu. V práci budete zavaleni robotou a vaši blízcí to pocítí. Přijde také únava a napětí v rodině. Na pracovišti můžete mít problémy s nadřízenými, měli byste být opatrní ve verbální komunikaci. Načase by bylo jemně se zamyslet nad správností svého jednání.

Co se týče zdraví, u lvů se mohou objevit střevní problémy či problémy s trávením. Uchránit vás může konzumace zdravých potravin. Pozor na stres. Měli byste také začít řešit stávající zdravotní problémy.

Jupiter vstupuje do znamení Berana a tím vám začíná pětiměsíční období, ve kterém budete přitahovat hojnost, ale jen pokud otevřete svou mysl prostřednictvím cestování, studia nebo duchovní práce. Nakonec je třeba se připravit na to, že na konci měsíce budete muset změnit některé své každodenní postupy a procesy.

Panna

Zadané panny mohou v prosinci pocítit harmonický soulad se svými partnery. V ekonomické sféře to vypadá slibně. V práci můžete získat nové přátele a díky nim dosáhnout zisku. V milostné sféře se mohou objevit mírná nedorozumění, ale manželstvím to nezatřese. V peněžní sféře to bude proudit, vaše výdaje však zůstanou pod kontrolou. Investice by mohly přinést zisk. Objevit by se mohly výdaje kolem příbytku. Práce přesčas by se vám mohla vyplatit, nezůstane nadřízenými nepovšimnuta. Pracovní atmosféra bude příznivá.

Zdraví Pannám v prosinci nepřeje, je třeba se chopit střídmosti. Mohou se objevit onemocnění ledvin. Zvyšte příjem tekutin. Starším osobám v rodině je třeba začít věnovat zvýšenou pozornost. Nervový systém máte velmi zranitelný, hrozí jeho přetížení. Pokud chcete prožít svátky ve zdraví, je nutno doplnit vitamíny.

Přestože udržujete svou linii v kondici díky zdravé stravě a pohybu, v prosinci ji můžete přivést k ideálu. Nejlépe k tomu poslouží jóga. Důležité je také udržovat správnou rovnováhu mezi svým fyzickým zdravím a prací. Objeví se i dny, kdy budete cítit vyčerpanost. Na konci měsíce se vaše životní tempo zpomalí a budete se připravovat na příchod nového roku.

 

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články