Krampol skončí pod mostem?! Nyní je v nemocnici, ale jeho slova jsou drsná !

3370
Sdílejte

Navzdory vysokému věku a ne zcela ideálnímu zdravotnímu stavu musí prý herec Jiří Krampol (84) stále pracovat, aby si vydělal na živobytí.

Nyní musel být hospitalizován v nemocnici kvůli průduškám, se kterými má problém už od dětství a před rokem měl opravdu namále, když jeho život visel jen na vlásku. Je to ale nezmar a krátce po vyzdravení začal účinkovat po celém Česku. A přestože už skutečně není mladík, podobně jako Felix Slováček, i Jirka je stále velkým milovníkem žen. I to ho však stojí jisté peníze, a důchod by mu prý na život i se všemi radostmi nestačil.

‚Jiří Krampol je velmi společenský typ, a tak nedokáže být dlouho sám zavřený ani v bytě, natož v nemocnici. I nyní se už vidí spíše na zápase svého oblíbence, zápasníka MMA Karlose Vémoly, který by se měl konat koncem měsíce. Jirka je přitom aktuálně v nemocnici, přestože tvrdí, že pouze z preventivních důvodů, ale pár dní ležel i na JIS. Ale vzhledem k silnému zánětu, který „Terminátora“ Vémolu donutil také k hospitalizaci, není jisté, zda se zápas vůbec uskuteční. Herecká legenda si postěžovala, že při výdajích a nízkém důchodu si musí zajišťovat nějaký příjem navíc. „Mám důchod jen 25 000 korun,“ upřesnil rozhořčeně jeho výši pro eXtra.cz . V eurech je to zhruba tisíc, přičemž mnozí u nás dostávají jen třetinu z této částky.

Kam dál?

Koalice a ANO se shodly na zvyšování věku odchodu do důchodu

Anička Slováčková uvažuje o svatbě. Těší se, až bude jednoho dne procházet svatební uličkou!

Vláda schválila další finanční prostředky na nákup dělostřelecké munice pro Ukrajinu

Agáta Hanychová opět u soudu. Tentokrát se svým bývalým partnerem Jakubem Prachařem kvůli jejich dceři Mie

Herec Oldřich Kaiser se rozhodl prodat svou milovanou chalupu. Kupec zdědí naštvané sousedy

Další články