Jaké je magické číslo vaší duše? Prozradí o vás mnohem víc, než jste si mysleli…

7487
Sdílejte

Sedmička patří mezi Posvátná čísla. Jsou symbolem tajemství a znalosti. Odedávna se má za to, že sedmička představuje základ evoluce. Toto číslo znamená 7 dní v týdnu, 7 barev duhy, 7 not hudební stupnice atp.

Člověk s tímto duševním číslem je tvořivá osobnost s jistými zvláštnostmi. Má velmi dobře rozvinutou intuici, schopnost analýzy, bohatou fantazii, skvělou představivost. To jsou charakteristické rysy těchto lidí. Zpravidla se z nich stávají talentovaní výtvarníci, básníci a jiní umělci.

Číslo duše 8.

Číslo materiálního úspěchu, spolehlivých lidí, schopných dovést vše k dokonalosti. Na jedné straně toto číslo symbolizuje totální převrat, revoluci a na druhé náboženskou zaujatost, filozofické myšlení a neodvratnost daného vývoje, které pohlcuje veškeré chování jeho nositele.

Lidé s číslem 8 se velmi liší od ostatních lidí. Své city skrývají, proto si o nich lidé nevědí co myslet. Jsou spíše osamělí, a velmi těžko nacházejí porozumění v okolí. V profesionální oblasti je číslo 8 symbolem úspěchu v podnikání, a nebojácnosti ve všech oblastech života, zvláště v obchodě a průmyslu. Osmičky jsou lidé s nadáním pro řízení kolektivu. Mají velmi vynikající administrativní schopnosti.

Číslo duše 9.

Univerzální číslo, nesoucí charakteristické rysy všech čísel. Symbol úspěchu a dokonalosti. Číslo 9 je celoživotním zasvícením svého nositele, odhaluje mu všechna tajemství života, smrti a znovuzdrození. Devítka je vysoce inetlektuální osobnost vládnoucí velkou fyzickou silou ve všech jejích podobách. Je schopna uvolnit a rozvíjet obrovský potenciál. Úspěch nositele devítky spočívá v tvořivém a uměleckém nadání. Má zázračné magnetické schopnosti. Hlavním problémem těchto lidí je neznalost cesty, po které mají jít. Často si sami své schopnosti neuvědomují.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články