VELKÝ horoskop na srpen : Komu hrozí ve vztahu krach, koho čeká finanční výhra….

5708
Sdílejte

Rak   

 

Pracovně se nacházíte v jedné z nejúspěšnějších etap letošního roku. Prosperující Merkur přináší spoustu zajímavých příležitostí, zároveň ale nezdravě pošťuchuje vaše ego. Neúměrné prosazování vlastního názoru se nebude líbit vašemu okolí. Zkuste nenarušovat jejich komfortní zónu. S financemi teď rozhodně nehazardujte. Brzy se ukáže, že peníze potřebujete na něco důležitějšího. Vyplatí se šetřit.   

Lev   

Srpnové klima není přívětivé k navazování nových vztahů. Od seznamování se stočte k nějaké perspektivní činnosti. Na pracovišti zažíváte horké chvilky, do kterých jste se dostali kvůli odkládání povinností. Prokrastinace může být problém iv srpnu. Až na poslední chvíli se proberete a začnete mírnit následky. Od 27. srpna se situace postupně uklidňuje. V poslední dekádě pozor na zvýšenou únavu.  

PANNA 

První srpnová dekáda přináší kariérní růst a prosperitu. Díky Merkurově pozitivní vazbě s Uranem se vám podaří prosadit v pracovní sféře, také je vhodný čas pro hledání nového zaměstnání. Nevšedními nápady uděláte díru do světa. Ani mezilidské vztahy nestojí ve druhé polovině prázdnin na slepé koleji. Nezadané Panny mají šanci navázat kontakt s človíčkem, který splňuje jejich náročná kritéria.

Pokračování na další straně

Váhy   

Milé Váhy, srpen přináší krásné okamžiky do milostného i pracovního života. Velkým pomocníkem je dobrá nálada, která vám otevírá dveře ke štěstí. Nebojte se nabídnout pomocnou ruku lidem v okolí. Především na pracovišti vám to přinese plusové body. Mars tvoří příjemný sextil s Venuší a slibuje finanční prostředky navíc. Vyloučena není ani výhra! Ta vás v přeneseném slova smyslu potká i v lásce.   

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články