Partnerský horoskop: S kým vás čeká milostné dobrodružství a s kým láska na celý život?

1276
Sdílejte

Možná na horoskopy úplně nevěříte a už vůbec ne na ty partnerské. Láska přece stojí na mnohem více věcech než jen na tom, kdy se kdo narodil. Rozhodně ale nemůžete popřít, že se jednotlivá znamení chovají často dost předvídatelně.

A v lásce to platí dvojnásob. Jaké znamení se k vám hodí na celý život as kým si budete spíše jen užívat?

Beran

Berani jsou, stejně jako v životě, iv lásce hnáni touhou být všude první, nejlepší a neustále objevovat. Klasický vztah vás nudí a potřebujete si ho zpestřovat například netradičním sexem nebo novými zážitky. Když ale najdete svoji spřízněnou duši, nemáte jediný důvod k nevěře.   

Chápat vás bude jedině další Beran. Právě on bude totiž s nadšením plnit každou vaši fantazii. Chcete-li zažít něco vzrušujícího, seznamte se se Lvem. Buďte ale připraveni na to, že každý z vás bude chtít ve vztahu vést. Hýčkat vás bude Býk, pro kterého je vaše spokojenost největší odměnou.   

Býk   

V Býcích se skrývají nejsmyslnější jedinci zvěrokruhu. Od bláznivého života plného nezávazných vztahů na jednu noc vás odrazuje jen vaše přirozeně věrná povaha. Netoužíte po krátkodobých známostech, mnohem raději si postupně budujete láskyplný vztah, ve kterém se na toho druhého můžete spolehnout. Hádka nebo dusno vám umí pokazit náladu i na celý den!   

Se svou požitkářskou povahou byste měli vyzkoušet vztah se Štírem. Nedostatek vaší nápaditosti a tažení ke stereotypu hravě vyváží kreativní Váha. Pomalé životní tempo rozhodně rozproudí energický Střelec.   

Blíženci   

Vaše role ve vztahu většinou osciluje mezi absolutním nezájmem a spalující láskou. Zlatá střední cesta je pro Blížence nudná. Nejste typ pro sex na jednu noc, potřebujete k lásce duši. Pokud se rozhodnete, že vám partner stojí za to, abyste mu byla věrná a nelovila v jiných vodách, vrátí se mu jeho čekání is úroky. Málokteré znamení totiž dokáže být tolik srdečné, romantické a nápadité.   

Střelci vás uchvátí smyslem pro „hraní her“. Další Blíženec bude sdílet vaši hravost a kreativitu, ale snadno by se mohlo stát, že se v názoru na stejnou věc nesetkáte. Dokonalým protějškem vám bude Štír, který na každé věci dokáže najít něco, co vás spolehlivě pobaví.   

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články