Velký horoskop na únor: Kdo si pořádně zavaří a koho čekají životní výzvy?

9049
Sdílejte

Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Na co se můžete těšit a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte v horoskopu na měsíc únor!

Beran
Zrozence Berana čeká příval pozitivních událostí v lásce. Hlavně poslední únorová dekáda překypuje zábavou a příležitostmi k seznámení. Nezadané okouzlí člověk se smyslem pro humor a živelným vystupováním. Pracovní záležitosti se v únoru povlečou. Merkur do nich vnáší jisté komplikace, také se jeho vlivem necítíte být v kondici. Po 10. změníte taktiku a pomalu ale jistě dojdete k vytyčenému cíli.

​Býk
V únoru se snažte přizpůsobit okolí a zbytečně netlačte na pilu. Takový přístup se bude hodit zejména v milostném životě, když nic nebrání schůzkám a poznávání mnoha protějšků. Zprávy, které se k vám dostávají, filtrujte a ověřujte. Do 10. února vám může udělat radost perspektivní pracovní nabídka. Merkur s Uranem vám navíc posílají nevšední nápady. S jejich prosazením to však bude tvrdší oříšek.

Blíženci
Milí Blíženci, ve druhém měsíci roku se soustředíte na kariéru. Máte ostré lokty a bystré uvažování, takže své kariérní záměry dokážete rychle prosadit. Mars spolu s Merkurem vám snažení usnadňují a dokonce otevírají nabídku na lepší pracovní místečko. Pokud jde o vztahy, užíváte si nezávazné randění. Dokonce iv dlouholetém vztahu se nebráníte flirtování, abyste svůj citový život poněkud osvěžili.

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články