Velký horoskop na únor: Kdo si pořádně zavaří a koho čekají životní výzvy?

9061
Sdílejte

​ Štír
Blahodárný trigon Venuše se stará o romantickou atmosféru a do 19. února nabízí možnost setkat se s pozitivním člověkem. Nešetří lichotkami ani dárky, proto si připadáte jako v sedmém nebi. Ani pracovní sféra není ochuzena o kapku štěstí. Jste nápadití a umíte si poradit s problémy, které se ve druhé dekádě začnou kopit. Přemíra povinností se podepíše na vašem zdraví. Dávejte pozor na velkou únavu.

Střelec
Hlavní charakterovou vlastností, která vás v únoru vystihuje, bude netrpělivost. Chcete mít všechno hned a neberete ohled na okolí ani na své fyzické možnosti. Problematické to bude v lásce i pracovní oblasti. Snažte se nevynucovat věci, které vyžadují určitý čas. V opačném případě byste mohli skončit s prázdnou náručí – bez peněz i bez lásky. V milostném životě prahnete po nějakém dobrodružství.

Kozoroh
Mezilidské vztahy jsou ošemetné. První dojem nemusí odpovídat realitě, co by měli mít na paměti zrozenci Kozorohů, kteří se chystají na rande. Nový objev, se kterým se vídáte, pro vás nakonec nebude ten pravý. Uleví se vám, když půjdete každý vlastní cestou. V zaměstnání se snažte udržovat dobré kolegiální vztahy. Nepovyšujte se nad nikoho, protože nevíte, kdy dotyčného člověka budete potřebovat.

Vodnář
Milí Vodnáři, vstupujete do měsíce, kdy nad vámi bdí sám velký Manitou. Z jeho energie budete profitovat až do poloviny února, kdy z vás optimismus a vitalita srší všech stran. Jste neustále v jednom kole, vyhledáváte společnost, v zaměstnání se nebojíte nových projektů. I vaše myšlenkové pochody jsou rychlejší. Těšte se na setkávání s inspirativními lidmi, díky kterým dostanete skvělé nápady.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články