Velký horoskop ZDRAVÍ pro rok 2023: Koho čekají v životě ZMĚNY? Toto znamení konečně ZHUBNE !

2318
Sdílejte

Minulý rok byl mimořádně těžký, tento máme mnozí z nás příležitost udělat v životě důležité změny, abychom připravili půdu pro lepší a zdravější život.

Blíženec (21. 5. – 20. 6.)
Zdraví:
Pokud jste koncem loňského roku překonali covid, je dost možné, že se vám vrátí nebo u vás naplno propukne postcovid. Všímejte si příznaků jako únava, přetrvávající kašel a tíhu na plíchách. Vaší slabou stránkou jsou onemocnění dýchacího systému, nečekejte proto více než dva týdny. Měl by vás vidět lékař. Nestyďte se nosit roušku do přeplněných veřejných prostor a to i když se na jaře oteplí. Nejpozději do března přestaňte kouřit.

Hubnutí:
Chcete-li konečně zhubnout, ráno začněte teplou snídaní. Celý den se tak budete cítit sytí a tento zvyk zmírní vaše noční nájezdy na chladničku.

Vztahy:
Vaše dvojí tvář vám může ve středu roku nadělat mírné problémy v zaměstnání. Stůjte si za slovem, ale nesnažte se manipulovat druhé, aby s vámi souhlasili.

Rak (21. 6. – 22. 7.)
Zdraví:
I když jste po svátcích nestihli všechno pojíst, připravte si konečně něco zdravého – polévku z kořenové zeleniny, kuskus s rukolou nebo čočkový přívarek. Vaše trávení dostalo pořádně zabrat, střídající se průjmy a zácpa nenechávejte bez povšimnutí. Pokud ani po úpravě stravy nedostanete zažívání pod kontrolu, ještě tento měsíc jděte na preventivku ke gastroeneterologovi. Po letech trávicích problémů vám může hrozit vážnější zánětlivá onemocnění, proto vyšetření neodkládejte.

Hubnutí:
Zařaďte do jídelníčku více zeleniny a ovoce, přidávejte si semínka a ořechy a jídlo si připravujte co nejvíce doma. Pokud dodržíte tyto tři zásady, ze všech znamení máte letos fantastickou možnost konečně natrvalo zhubnout.

Vztahy:
Pro rodinu uděláte všechno, ale položte si otázku, zda stejným dílem dostáváte zpátky. Nevnucujte blízkým svou pomoc, pokud o ni nežádají. Ušetřete se čas sami pro sebe.

Baran (21. 3. – 20. 4.)

Zdraví:
Začátek roku vám dal důvod k přeuspořádání priorit. Pokud vás pobolívá hlava i dávno po silvestrovské noci, je to signál, že i po delší dovolené stále nejste odpočatí. Zejména dámy mohou mít za sebou fyzicky nejnáročnější období roku. Prodloužený víkend vám padne jako sůl. Dopřejte si ho vždy, když se jen trochu dá. Stravte ho o samotě s knihou, procvičte si krční páteř a naučte se dýchací cvičení k úlevě od migrény. Zatěžkávajícím obdobím bude pro vás hlavně březen a duben. 

Hubnutí:
Pokud už máte v plánu další rychlou dietu, nedělejte to. Skutečné hubnutí je pomalé a rozvážné. Stanovte si realistický cíl do konce letošního roku zhubnout 10 % své aktuální hmotnosti. Přestaňte počítat kalorie a nebuďte hladoví. Stačí, když bude polovina vaší porce tvořit ovoce nebo zelenina. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Zdraví:
Dejte si pozor zejména na lednové pondělky, máte zvýšené riziko infarktu. V zimě se dobře oblékejte, na jaře to nepřežeňte se sportovní aktivitou. Vhodné je plavání, jízda na kole nebo rychlá chůze. Na preventivce si nechte změřit krevní tlak a cholesterol. Může se stát, že letos vás jejich hodnoty poprvé nemile překvapí. V létě se chraňte před horkem. Kombinace se studenou vodou vašemu citlivému srdci určitě neprospěje. 

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články