Velký horoskop ZDRAVÍ pro rok 2023: Koho čekají v životě ZMĚNY? Toto znamení konečně ZHUBNE !

2329
Sdílejte

Hubnutí:
Novoročnímu jojo efektu se vyhnete, omezíte-li průmyslově zpracované potraviny a budete dbát na pravidelný pohyb alespoň 30 minut denně. S hubnutím byste letos neměli mít výrazné problémy. 

Vztahy:
Máte tendenci podléhat intenzivním emocím, které někdy nadělají ve vztazích pořádnou šarapatu. Ani ve vyšším věku není ostuda vyhledat pomoc psychologa, který vás na míru ušitou terapií naučí mít emoce více pod kontrolou.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Zdraví:
Není ostuda přiznat si, že máte všeho po krk. Pokud nepožádáte blízké o pomoc a budete stres z přetíženosti potlačovat, vyvoláte si žaludeční a duodenální vřed, na který máte náběh. Dopřejte si více brokolice a v květnu jezte chřest. Nezapomínejte na pitný režim. Není na škodu alespoň do léta vynechat jakýkoli alkohol. 

Hubnutí:
Zřejmě jste se vrhli na rostlinnou stravu, ale nejpozději v únoru zjistíte, že to není pro vás to pravé ořechové. Tělo potřebuje také bílkoviny. Kvalitní nastartují metabolismus a budete mít dost energie si denně zacvičit. 

Vztahy:
V oblasti vztahů vás čeká utěšený rok za předpokladu, že se naučíte tlumočit své požadavky srozumitelně a neútočně. Máte milující okolí, které vám rádo vyjde vstříc. 

Váhy (23. 9. – 22. 10.)

Zdraví:
Opomíjená bolest ve spodní části páteře může signalizovat problém ledviny, na které jste citliví. Denně vypijte alespoň pět sklenic čisté vody, nejezte mastné a nepijte alkohol. Pokud jste si dali novoroční závazek nekouřit, vydržte. Ledviny jsou na nikotin obzvláště citlivé, v létě by se mohly ozvat důrazněji. Už v březnu se začněte natírat ochranným krémem s UV filtrem, abyste předešli nebezpečí melanomu. Pro odbornou kontrolu znamének u lékaře využijte čas do února. 

Hubnutí:
Se shazováním můžete klidně počkat do jara, kdy zahrady začnou nabízet více čerstvé zeleniny a ovoce. Snížení hmotnosti znamená zmenšení porcí. Naberte si na talíř méně než obyčejně, jídlo více žvýkejte a soustřeďte se na něj.  

Vztahy:
Máte rádi společnost, ale zvažte, zda vaše sociální potřeby nejsou někdy na úkor potřeb rodiny. Zkuste více poslouchat druhé než sebe. Jinak vás na podzim může čekat vztahová krize. 

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)
Zdraví:
Není třeba mnoho ai drobná námaha se vám projeví jako přetížení ramene či stehna. Jsou to vaše citlivé oblasti a máte náběh na zranění v těchto místech. Dbejte na správné držení těla, ramena táhněte dozadu. Při cvičení začněte posilovat zanedbaný triceps a zadní část stehen. Předejdete tak možnosti úrazu a zlepší se vám i nálada.

Hubnutí:
Nejezte 3 hodiny před tím, než půjdete spát. V noci se vaše tělo nejlépe regeneruje, nezatěžujte jej dalšími povinnostmi, jako je trávení pozdní večeře. Kromě toho zpomalíte proces hubnutí. Pokud odoláte, už první měsíc můžete zhubnout i tři kila.

Vztahy:
Občas se zacyklíte ve vlastním světě a máte tendenci zapomínat na ostatní. V květnu neodmítněte pozvání na delší cestu ve společnosti s člověkem, kterému na vás velmi záleží.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Zdraví:
V lednu pozor na pád na svahu, mohli byste si ještě více zhoršit zanedbaný zánět v páteři. Zvolněte iv pracovní oblasti. Každé dvě hodiny vstaňte od počítače a dopřejte si 10minutovou procházku. Pokud to dodržíte, už v dubnu byste mohli pocítit nával energie a úlevu od bolesti. V létě se objeví možnost věnovat se novému sportovnímu koníčku, neváhejte a využijte ji. 

Hubnutí:
Vyhýbejte se sladkostem, polotovarům, müsli tyčinkám, sladkým vodám. Pokud se vám to povede, udržet zdravou hmotnost by pro vás neměl být větší problém. 

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články