Velký horoskop ZDRAVÍ pro rok 2023: Koho čekají v životě ZMĚNY? Toto znamení konečně ZHUBNE !

2330
Sdílejte

Vztahy:
Máte našlápnuto na rok, ve kterém zužitkujete všechny trpké zkušenosti a vše začne pomalu zapadat do skládačky. Pomáhá vám v tom partner, který je pro vás lepší, než možná tušíte a dokáže vás hodně naučit. 

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

Zdraví:
Uslzená sezóna se u vás táhne už od října a nebude to lepší přinejmenším do polovičky února. Nezanedbejte proto ani minimální příznak nachlazení a zvolněte pracovní tempo. Každý den si uvařte čaj z divizny a plicníku, působí preventivně i proti chronickým zánětům. Na narozeniny si vyptejte kvalitní tlusté ponožky, pomohou vám zahřát věčně studené nohy. 

Hubnutí:
Vyhýbejte se alkoholu a sladkostem. Propadání závislostem je vaše achillova pata. Každý den si připravte salát ze tří druhů zeleniny. Do léta byste mohli stihnout být o 5 kilo lehčí. 

Vztahy:
Koncem jara vás čeká výrazná změna. Chopte se šance a obavy z budoucnosti hoďte za hlavu. I když vám to tak nebude zpočátku připadat, některé ztráty jsou výraznou investicí do lepší budoucnosti. 

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Zdraví:
Táhne se to už od prosince, ale pokud nepodceníte počasí, je možné, že infekcí uší a hrdla se konečně zbavíte. Koncem února byste mohli pocítit úlevu. Pokud se vám nepolepší, měli byste vyhledat ORL lékaře. Může se přidružit i nepříjemný tinnitus. Máte-li předepsaná antibiotika, poctivě je vyjměte. Sáhnout můžete i po bylinkách. V jarní a letní sezóně si udělejte zásoby tymiánu proti hlenu a kapucínky na zánět v uchu. Preventivně se můžete začít kurírovat již koncem léta, aby se vám cyklus viróz nezopakoval. 

Hubnutí:
Vaší obvyklou výmluvou je, že na hubnutí nemáte čas. Ve skutečnosti vám nemusí zabrat ani minutu navíc. Podle vědeckých studií metabolismus výrazně urychlí i kvalitní a dostatečně dlouhý – tedy osmihodinový – spánek denně. 

Vztahy:
Můžete doplatit na svoji tvrdohlavost. Klid v domácnosti stojí víc než poslední slovo. Zkuste na to myslet při nejbližší hádce s rodinou. 

Štír (23. 10. – 22. 11.)
Zdraví:
V zimě i na jaře se pořádně oblečte. Zapomeňte na krátké bundičky a svetříky, dbejte také na kvalitní spodní termoprádlo. Onemocnění močového a pohlavního ústrojí, na které máte náběh, se letos mohou zhoršit. Jedním z důvodů může být i zanedbaná hydratace. Alespoň jedno jídlo denně si dopřejte v tekuté formě, výborné jsou pro vás polévky z kořenové zeleniny a luštěnin.

Hubnutí:
Odvykněte si jídlo přisálet. Pokud jíte, nedívejte do televize, mobilu, ani nečtěte. Denně vypijte 2-2,5 litru tekutin. Během horkých dnů a při vysoké fyzické zátěži tento objem navyšte. Upřednostňujte vodu a neslazené čaje.

Vztahy:
Občas se vám stane, že nevdojak ušetříte štiplavou poznámku. Naučte se omluvit, i když jste to nemysleli špatně. Dáte tak najevo, že vám na druhých záleží. Nejlepší doba na utužení vztahů se svou polovičkou je dovolená už v květnu.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Zdraví:
Od konce loňského roku zřejmě cítíte neutuchající bolest ve spodní části páteře. Je dost možné, že na vyšetření u neurologa se nezjistí nic podezřelého a svou pozornost byste měli přesunout na kolena. Oslabená vaziva mohou mít na svědomí špatné držení těla a sekundární bolest zad. Využijte první měsíce roku pro lehká strečinková cvičení k posílení centrální části těla. Na běh a delší procházky počkejte až do jara, kdy se oteplí. Zima kolenům nemusí prospět. 

Hubnutí:
Pocit zasycení se mozku dostaví 15 až 20 minut po jídle. Nenajezte se proto úplně doplná, stačí na 80%, i když pro perfekcionistu jako vy, to může být problém. 

Vztahy:
Dost bylo úzkosti. Vaším úkolem pro tento rok je začít vidět věci v dobrém světle a neobávat se dopředu. Neuvědomujete si to, ale nervozitou můžete negativně ovlivňovat náladu kolem sebe. To může vysvětlovat, proč se občas cítíte osaměle. 

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články