Proč jsou Štíři takoví dokonalí? 5 věcí, které jste o nich zřejmě nevěděli !

9421
Sdílejte

Štír je jedním ze znamení zvěrokruhu a to výjimečným! Zpravidla platí, že lidé narození v měsících říjen a listopad jsou lidé, kteří Vás mnohokrát dokážou zaskočit. Co je však dobré, že pozitivně!

Ten, kdo zná nějakého štíra ví, že v případě tohoto znamení nelze spoléhat na první dojem. Jde totiž o lidi, kteří se ve skutečnosti jeví jako zcela někdo jiný.

U štírů však platí 100% jedna věc – štíři jsou z celého srdce upřímní, a tak se nikdy nebojí říci druhému pravdu přímo do očí. Na rozdíl od přebytku upřímnosti, totiž trpí nedostatkem empatie. To zpravidla znamená, že to svojí otevřeností mnohdy až přehánějí. Vždy byste však měli mít na paměti, že to nedělají schválně. Jsou jen zkrátka lidé, co chtějí mít ve všem jasno.

Pokud je někdo z Vašich blízkých narozený ve znamení štíra, mohli jste již snadno zjistit, že jsou to lidé, kterým značně záleží na tom, jak vypadají a to za všech okolností. Mnohdy to také očekávají od druhých. Ačkoli to tedy štíři nemyslí špatně, díky své upřímnosti a důrazu na svůj vzhled mohou mít někdy nepřiměřené komentáře typu „v tom novém tričku vypadáš tučně“. Na druhou stranu Vás však mohou obdarovat novým svetrem, který se podle nich dokonale hodí k odstínu vaší pleti. To, co totiž štíři milují, je dávání pečlivě vybraných dárků.

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články