Předpovědi Nostradamuse pro rok 2022 jsou samé hrůzy: Zdá se, že některé prognózy se již naplňují

2582
Sdílejte

Rok 2022 přišel teprve před pár dny, proto máme stále čas připravit se na to, co nám přinese. Nabízíme vám předpovědi francouzského lékaře, ale zejména úspěšného astrologa, Michela Nostradamuse, který se proslavil svou knihou „Les Prophéties“.

Tato, často citovaná kniha nám přináší mnoho pochmurných prognóz, ve všemožných podobách.
Jak vzpomíná portál NY Post, Nostradamus si za svého života vysloužil přezdívku Prorok zkázy. Tento astrolog si přezdívku zasloužil díky jeho nepříliš pozitivním předpovědím budoucnosti. Jeho tvorba byla inspirována biblickými texty a jeho vlastní zkušeností s mořem, který dlouhá desetiletí bičoval naši planetu. Proto se v jeho textech nacházejí slova jako mor, hlad, krev, smutek či oheň častěji, než by nám bylo milé.

Nostradamovy předpovědi jsou záměrně nejasné a v první řadě nabízejí širokou škálu interpretací. Na loňský rok 2021 nám předpověděl zombie apokalypsu. Napsal: „Málo mladých lidí: Příliš polomrtví na to, aby začali.“ Ponuré, že? Ne, vezmeme-li v úvahu to, že věštec mohl varovat mladé lidi, že ve skutečnosti nežijí, ale jen přežívají. Na tomto příkladu jasně vidíme, že možností, jak si jeho slova můžeme vysvětlit, je opravdu mnoho. V roce 2021 nás podle něj čekal zásah asteroidu. Můžeme jen doufat, že neměšká a cestu na Zemi si vesmírný kámen nenaplánoval na letošní rok.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články