Jak reagují jednotlivá znamení horoskopu na rozchody?

3346
Sdílejte

Žádný rozchod není jednoduchý pro nikoho.Každý se s sním vyrovnává po svém.A odlišně k nim přistupují i jednotlivá znamení zvěrokruhu. Kdo křičí, kdo brečí a kdo přestane mluvit?

Rozejít se s partnerem nebývá legrace a každý člověk na tuto těžkou situaci reaguje jinak: někdo ventiluje emoce okamžitě v plačtivém tornádu smutku, jiný se spíš stáhne do sebe, další se tváří, jako že se nic neděje. Jak se s rozchodem vypořádávají jednotlivá znamení zvěrokruhu? Každé po svém. Čtěte dále, ať zjistíte, jak nejlépe pomoci blízkému, který si rozchodem právě prochází.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani rozchody moc nezvládají. Jsou-li to oni, kdo dal kopačky, nebývá to problém: většinou se už v té době přes rozchod přenesli a nic jim nebrání v rozletu. Když se ale někdo rozejde s nimi? Promění se ve vzteklé malé dítě, které buší pěstičkami do země a křičí, že to není fér. Berani nesnášejí, když není po jejich, a všechnu zradu a smutek přetaví do vzteku a uštědřují svému okolí jednu ránu za druhou. Pomůže rozptýlení: tahejte je ven, zabavte je, ať myslí na něco jiného. To u Beranů není těžké zařídit.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci se po rozchodu uzavřou do sebe a přestanou komunikovat s okolím. Na zpracování pocitů potřebují čas, protože vyrovnávat se se silnými prožitky jim dává zabrat. Kromě toho nemají rádi změny, což představuje další aspekt komplikovaného přijetí rozchodu. Ovšem pozor – rozchod s Býkem je vážně a doopravdy natrvalo! Jak se pro něco rozhodnou nebo nějakou skutečnost přijmou za svou, už s nimi absolutně nic nehne, i kdyby se jejich expartner vrátil po kolenou.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

U Blíženců se při rozchodu projeví všechny rozmanité stránky jejich bohaté osobnosti. Budou ledově chladní, odtažití, plačtiví, budou se hádat, budou si stýskat, budou se smát… Záleží na konkrétní fázi, která předurčí jejich rozpoložení. Komunikace je pro ně zcela zásadní a po rozchodu expartnera naprosto zazdí – potřebují proto kolem sebe co nejvíc přátel, které budou moci zahrnout svou pozorností a donekonečna jim vyprávět historky o rozchodu: právě tak se s tím vším vyrovnávají.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Další články