Jak reagují jednotlivá znamení horoskopu na rozchody?

3349
Sdílejte

Pro Štíry změny představují pohon, který žene jejich život kupředu, ale to neznamená, že jsou pro ně rozchody jednoduché. Naopak, neumějí věci jen tak nechat být a rozchody v nich vždy nadlouho rozdmýchají vášně. Nemůžou je totiž řídit ani ovládat, takže často spadnou do spirály a ukončený vztah neumějí dostat hlavy. Ačkoli to na nich není vidět, protože jsou géniové v umění držet emoce pod pokličkou, uvnitř nich to vře a potřebují všechnu pomoc, kterou jim můžete nabídnout.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci se rozcházejí přímo a razantně: partnerovi oznámí, jak se věci mají, a jdou o dům dál. Když se ale někdo rozejde s nimi, všechno je jinak. Projeví se totiž jejich ohnivá povaha a oni ucítí ohromné nutkání se o svou „pravou lásku“ poprat, jakkoli o to protějšek třeba nestojí – a ani sami Střelci. Protože když je vztah třeba nakonec obnoven, stejně je brzy přestane bavit: už to není výzva. Jestli jste se tedy se Střelcem právě rozešli, nepodlehněte jeho kouzlu, nikomu by to neprospělo.

Článek pokračuje na další straně

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi nenávidí změny a ze všeho nejradši by si navždycky žili na svém pečlivě uhrabaném písečku, kde znají každé zrnko a každý výčnělek. Na druhou stranu jsou ale taky velmi hrdí a realističtí, s nohama pevně na zemi. Takže když už vztah nefunguje nebo z něj chce někdo ven, nikdy by se ho nesnažili uměle prodlužovat nebo prosit o druhou šanci. Ačkoli je změny děsí a za stoickým zevnějškem bude zuřit bouře, raději zvolí rozchod než prodlužovanou agonii, která by nikam nevedla.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři na první pohled snášejí rozchody velmi dobře. Milují svoji svobodu, takže když je pouto k partnerovi přestřihnuto, nejspíš se rozběhnou do světa a začnou jinak a jinde – a částečně z toho budou mít i radost. Udržují si od emocí odstup, až s klinickým zájmem zkoumají, proč vztah nevyšel a jaké chyby vedly k rozpadu, analyzují všechny kroky a celkový vývoj. Můžou působit chladně a odtažitě, ale je to zkrátka jejich způsob, jak se vyrovnat s koncem něčeho, co pro ně bylo důležité.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Snivé Ryby se po rozchodu nejčastěji ponoří do sebe a na nějakou dobu odplynou z reality do svého vnitřního světa, aby se probraly všemi svými myšlenkami a city. Rozchody s nimi zanechávají spoustu nezodpovězených otázek, protože Ryby málokdy konkrétně specifikují nějaké zádrhely, které k rozchodu vedly, a stejně tak se na ně nebudou vyptávat, když se někdo rozejde s nimi. Chrání se tak před trápením, s nímž se jinak příliš nedokážou vyrovnat – radši odplují kamsi na vlnách fantazie.

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články