Jak reagují jednotlivá znamení horoskopu na rozchody?

3328
Sdílejte

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci jsou obrovští romantici, a protože jim dost dlouho trvá, než druhému skutečně uvěří a vstoupí do vážného vztahu, nebudou ho rádi ukončovat. Vědí, kolik práce se za ním skrývá. Proto o svoje vztahy bojují do posledního dechu a rozchody nesnášejí. Aby se Raci od svých ex osvobodili a situaci lépe snášeli, často si z nich v hlavě udělají daleko větší hajzlíky, než skutečně jsou. Od přátel a blízkých potřebují zahrnout láskou a pochopením, i když budou třeba chvílemi nesnesitelní.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Pokud se Lvi s někým sami rozejdou, většinou to mají srovnané. Vědí, proč to dělají, a z rozchodu se dostanou dost rychle. Když ale dostanou kopačky, jejich první reakcí je naprostý šok: nedokážou pochopit, že by někoho mohli přestat zajímat! Jsou zcela zničení a nebojí se svoje utrpení a ztrátu ukazovat všem kolem. A skutečně se trápí, není to jen přetvářka ani přehnané drama. Opravdu potřebují pomoc lidí kolem sebe – ale vždycky se dokážou znovu postavit na nohy.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Rozchody jsou pro Panny těžké hlavně proto, že je nečekají. Analytické a přemýšlivé Panny si vztahy intenzivně promýšlejí, koumají, zda se k sobě s partnerem dostatečně hodí, jestli se doplňují a rozvíjejí, zda se můžou posunovat dál a vztah někam vede. Všechno mají naplánované a promyšlené… A když jim do toho drahá polovička hodí vidle, tak je to mimořádně rozhodí, protože s tím ve svých plánech nepočítali. Minimálně nějakou dobu po rozchodu stráví proto ve stavu čiré zmatenosti.

Článek pokračuje na další straně

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhám prospívá, když jsou ve vztahu, život ve dvojici je pro ně přirozený. To však neznamená, že by je rozchody nějak výrazně tížily – spíš naopak. V ideálním světě podle Vah by rozchody neexistovaly a vztahy by se plynule přelévaly mezi sebou bez nutnosti dělat kolem toho velké ciráty. Váhy si rády nechávají otevřená dvířka, kdyby se objevil někdo nový, a ze všech sil se snaží i po rozchodu udržet všechno v přátelských kolejích. Nemilují dramata a moc jim záleží na tom, co si o nich myslí ostatní.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články