Předpovědi Nostradamuse pro rok 2022 jsou samé hrůzy: Zdá se, že některé prognózy se již naplňují

2583
Sdílejte

Co by nás tedy mělo čekat v novém roce 2022? Měla by přijít inflace následovaná hladomorem. Bradatý věštec o tom hovoří v tomto textu: „Velmi vysoká cena pšenice. Člověk je neklidný, když vidí, jak jeho blízcí jedí v zoufalství.“ Pravdou je, že inflace za poslední desetiletí ve více zemích stoupá závratnou rychlostí.

Rok 2022 přišel teprve před pár dny, proto máme stále čas připravit se na to, co nám přinese. Nabízíme vám předpovědi francouzského lékaře, ale zejména úspěšného astrologa, Michela Nostradamuse, který se proslavil svou knihou „Les Prophéties“. Tato, často citovaná kniha nám přináší mnoho pochmurných prognóz, ve všemožných podobách.
Další jeho slova říkají: „Noční úplněk nad vysokou horou. Nový mudrc s osamělým mozkem to všechno vidí. Jeho následníci ho zvou, aby se stal nesmrtelným.“ Jedna z možných variant je, že nebohý věštec nám předpovídá eskalaci umělé inteligence. Nostradamus v tomto případě asi nestřílel předpovědi jen tak, od oka.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články