Velký horoskop na únor: Kdo si pořádně zavaří a koho čekají životní výzvy?

9061
Sdílejte

Rak
Únor otevírá náruč příjemným milostným zážitkem. Krásný trigon Venuše skrývá šanci na seznámení i osvěžení pro dlouholeté vztahy. Jedním dechem ovšem hvězdy upozorňují na vaše nálady a nevhodný smysl pro humor. Podpichování si pro tento měsíc zakažte. Po pracovní stránce je únor plný povinností, zároveň visí ve vzduchu neshody se šéfem. Připadáte si bez nápadů a úkolu plníte až na poslední chvíli.

Lev
Zrozenci Lva mají před sebou velké výzvy. Začátek února je však plný překážek a ne všechno půjde podle plánu. S houževnatostí ale všechny komplikace ustojíte a dojedete do vytyčeného cíle. Pozor na přepínání sil, do 17. 2. slunce upíjí z energetického rezervoáru. V milostném životě slibuje kněžka lásky vlnu dobrodružství. Singles narazí na inspirativního člověka, který jim rozproudí krev v žilách.

Panna
Milé Panny, únor je ztělesněním troufalých plánů. V první dekádě máte dveře na rozmach otevřené, ale potom se situace komplikuje. Mnohé úkoly odsouváte a máte tendenci přikrášlovat. Nadřízení si všímají vašich kroků a nespokojenost dají hned najevo. Také vztahové záležitosti jsou napjaté. Čerstvě zadání mohou v závěru února dostat košem. Vesmír radí dopřát si klid a nepřilévat olej do ohně.

Váhy
Nejkratší měsíc roku se nese v duchu společenského života. Setkáváte se s rodinou i přáteli, také se vám podaří najít si koníček, díky kterému poznáte stejně založené lidi. Nezadaným rapidně stoupá šance na seznámení. Nová známost začne kamarádsky, ale může se z ní vyklit i něco víc. V zaměstnání vesmír mluví o zajímavé nabídce, ale nebude to nic jednoduchého. Peníze navíc si musíte zasloužit.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články