Váhy, připravte se na sexy dobrodružství, Vodnáře dostihne minulost.

2889
Sdílejte

Březen je v plném proudu. Teplo střídá chlad, do toho nový typ viru, prostě normálka. Pokud toužíte aspoň po nějaké konkrétní informaci, co vás čeká, přečtěte si týdenní horoskop. Hvězdy vám odhalí tajemství příštích dnů. Budete na vše lépe připraveni a nic nestojí v cestě vašemu štěstí.

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berany přepadne tento týden dosti negativní nálada. To způsobí problémy hlavně v osobním životě. Pohádáte se zostra s partnerem a k ničemu vám to nebude. Navíc se v zaměstnání několikrát setkáte s neoblíbeným kolegou, což vám na náladě rozhodně nepřidá. Lidé bez partnera konečně dosáhnou cíle, který si stanovili před dávným časem.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Býkům se začne dařit vše, co si umíní. Budou mít pozitivní náladu a v zaměstnání dosáhnou všech cílů. Ve vztahu čekejte silnou vášeň. Svobodní Býci by si měli dávat pozor na podezřelé protějšky.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blížence čeká klidný týden. Sejdete se s dávným přítelem, se kterým proberete úplně všechno. Daří se vám i ve vztahu. Svobodní si musí dát pozor na své emoce. Hrozí výbuch!

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články