Tato 3 znamení patří mezi nejžárlivější: Pokud nechcete žít nonstop ve stresu, raději se dlouhodobým svazkům s nimi vyhněte

7616
Sdílejte

Život po boku partnera narozeného v těchto znameních nebude zrovna idylickým. Žárlivost je totiž silným rysem, který se ve vztahu s ním bude často projevovat. Jak asi tušíte, ne v tom nejlepším.

Neuznávají ve svazku ani nejmenší dávku svobody
Na začátku vztahu jsou velmi milí, laskaví, galantní a snesli by vám modré z nebe. V každém ohledu se na úvod projevují v tom nejlepším. Zlom však přichází ve chvíli, kdy nabudou jistoty, že si vás získali. Mají totiž velké majetnické sklony, neuznávají ve svazku ani sebemenší dávku svobody a veškerý čas chtějí trávit jen po vašem boku.

Jsou rádi obdivováni, milují uznání, úspěch, vždy musí být středem pozornosti. Nesnášejí prohru a ve všem musí být první. No a právě pocity prohry, neúspěchu a pýchy způsobují jejich žárlivost. V blízkosti milované osoby , jen velmi těžko strpí osobu opačného pohlaví. Dokonce jim mnohdy překážejí i kamarádi či kolegové. V každém totiž vidí jakési potenciální riziko.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články