Partnerský horoskop: S kým vás čeká milostné dobrodružství a s kým láska na celý život?

1287
Sdílejte

Rak   

I když ve vás až do smrti zůstane kousek malého dítěte, nikdo by nemohl tvrdit, že nejste vášnivými milenkami, skvělými partnery a milujícími rodiči. Raci obecně nemají rádi ve vztahu ani v posteli nadvládu.   

Nejdokonalejší harmonii budete tvořit s partnery ve znamení Lva, kteří jsou rodilými vůdci. Pokud je dokážete obdivovat, budou vás celý život nosit na rukou. S Váhami a Štíry si zase užijete spoustu splněných sexuálních snů. Nejosudovější chvíle vás ale čekají s Kozorohem, i když mu možná občas ne úplně porozumíte.   

Lev   

Vaše vášeň a sexuální apetit jsou to, co vás obvykle předchází. Nejspolehlivější cesta, jak porozumět lidskému charakteru, je podle vás vlézt s ním do postele. Jednoduché, ale účinné. Na druhou stranu byste za své nejbližší položili život. Jste loajální, věrní a obětaví, i když lehce vybuchnete.   

Pokud potřebujete neustále lechtat lví ego, hledejte si partnera mezi Váhami. Neskutečně spalující vášeň zažijete se Štírem, ale v jiných oblastech než mezi peřinami ho nejspíš nesnesete. Báječný pár budete tvořit is Vodnářem. Musíte si ale dávat pozor, abyste se jej nesnažili příliš dirigovat.

Panna   

V lásce se jevíte jako kus ledu. Stačí ale, aby přišel ten pravý, a budete se divit! Přesto nikdy nebudete patřit mezi jedince, kteří dávají svou náklonnost okato najevo na všechny strany. A raději byste zemřeli, než byste partnerovi udělali žárlivost scénu na veřejnosti.   

Jakákoliv Ryba, která se do vás zamiluje, bude neskonale ráda objevovat a plnit všechna vaše přání a touhy ještě dříve, než je vyslovíte. Velmi úspěšné by pro vás také mělo být najít si Štíra, který zaručeně rozpustí vaši ledovou auru. A s Kozorohem poznáte pravý význam pojmů „splněný sen“ a „láska na celý život“.  

Váhy   

Za vaší dokonalou elegancí, která odrazuje snahu o sex na jednu noc, se skrývá vášnivá sexualita. Znáte své tělo i duši a víte, co vám dělá dobře. Chcete protějšek, který je inteligentní, romantický a nebude vás nudit. V posteli ani v životě.   

Jedině další Váha bude rozumět vaší kreativitě a potřebě zkoušet něco nového. Stíhat vás bude i Beran, jen musíte zavřít oko nad jeho sobectvím. U Střelce se vám může zdát, že jej vaše hry nudí, ale brzy pochopíte, že mu jde jen a jen o vás.   

Štír   

Štíři jsou považováni za nejvášnivější znamení zvěrokruhu. Když přijde na sex, nic je nepřekvapí ani nešokuje, protože je velmi pravděpodobné, že i tohle už někdy zkusili nebo zažili. Ve vztahu hledají hlavně neutuchající vášeň, ale také věrnost. Na oplátku nabízí totéž včetně romantických gest.   

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články