Partnerský horoskop: S kým vás čeká milostné dobrodružství a s kým láska na celý život?

1287
Sdílejte

Nejlepšími partnery do postele i pro život jsou pro Štíry zase jen Štíři. Harmonické souhry ale dosáhnete i s Rybami, které budou sdílet vaše nadšení a současně se vám dokážou naprosto poddat. Věrnost můžete očekávat od Raků, musíte mít ale dominantnější náturu a v životě je tak trošku vést. Potom se z toho může snadno vzniknout láska na celý život.   

 

Střelec   

Vaší nejlepší vlastností v oblasti vztahů je schopnost striktně rozlišovat mezi láskou a sexuálním povyražením. Sex je pro vás příjemnou zábavou, za kterou nevidíte hned manželství a děti. Pokud se ale pro manželství a dítě rozhodnete, jste úžasnými partnery.   

Skvělým protějškem je pro vás Vodnář, který s vámi bude bez problémů schopen držet vaše životní tempo a potřebu osobního prostoru. Také Ryby, ochotné experimentovat, jsou pro vaši volnomyšlenkářskou duši ideálními partnery. Nejdokonalejší souhry ale dosáhnete zase jen se Střelcem, který vás bude dokonale chápat a inspirovat.

Kozoroh   

Vaše zájmy jsou většinou tak široké, že byste si s nimi vystačili i na několik životů. Jenže milovaný protějšek je pro vás přístav v bouři, ke kterému se vždy rádi vracíte. Také sex je pro vás spojen s city. Pokud nemilujete, dáváte ze sebe s bídou polovinu. Milujete se však stejně vášnivě, jako žárlíte.   

Vodnář je partnerem, který zaručeně dokáže zbourat hranice mezi tím, co „se nehodí“ a co je šíleně sexy. Pravděpodobně se s ním dočkáte věcí, o kterých jste dosud jen snili. Dokážete ho nespoutaně milovat celý život, pokud se naučíte mu věřit a nežárlit. Jinak se budete vnitřně týrat nad jeho volnomyšlenkářskou duší. Z Ryb se vám doslova podlomí kolena. Jakmile po vás zatouží, nemáte šanci odolat. Štíři vás dokáží inspirovat i neustále uchvacovat. Navíc s nimi jdete ruku v ruce v otázce věrnosti a jistoty, což je něco, co ji o obou oceníte.   

Vodnář
Vaše povaha je ve vztahu velmi spontánní a přímočará. Nepotrpíte si na dlouhé flirty ani zkoumání toho, co má ten druhý rád. Oceníte, když vám to řekne na rovinu. Nejvíce vás vzrušuje vizualita. Sex pod peřinou, se zhasnutým světlem a v oblečení? To už budete raději čistit koupelnu! Svůj protějšek však milujete se vším, co k tomu patří, is chybami.

Nejlepším partnerem je pro vás Beran. I po letech se totiž dokážete vzrušit jen pouhým pohledem na sebe a nikdy si nezevšednete, i když by to tak pro okolí možná mohlo vypadat. Nejsvobodnější vztah zažijete s partnerem narozeným i ve znamení Vodnáře, ale otázkou je, zda společně dokážete vybudovat něco, co má stabilní základy. Pro nekončící zábavu zalovte ve vodách Blíženců, ale děti si s nimi raději nepořizujte. Mohlo by se totiž snadno stát, že budou vychovávat ony vás dva.

Ryby   

Vaše sexualita je řízena Venuší, tedy planetou lásky a touhy. Není divu, že jsou vašimi nejsilnějšími zbraněmi flirtování a svůdný pohled. Avšak zjednodušeně by se o vás dalo říci, že jste pes, který štěká, ale nekouše. I přes množství náznaků to totiž musí být partner, kdo vás „uloví“. Vy zase víte, co chcete, a vždy to také dostanete. I kdyby to mělo trvat hodně, velmi dlouho.   

Ideálními partnery jsou pro vás Lvi a Berani, jejichž egu bude lichotit váš neskrývaný zájem o ně. Jelikož potřebují být všude první a nejlepší, nehrozí vám s nimi ani dlouhé oťukávání. Jakmile jednou podlehnou vašemu kouzlu, máte je omotané kolem prstu na celý život. Romantiku zažijete se smyslnými Býky, kteří znají, po čem toužíte, as ochotou vám to dopřejí. Vaše klidná, láskyplná a věrná povaha se bude hodit ik štědrým Kozorohům. 

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články